31 MAJ

Heej på er!
Idag har det varit solen som gällt och jag har idag dödat TRE spindlar under loppet av 30 minuter dom måste bara älska mig....
 
Har just duschat plattat håret och valt kläder. Ska på balen i voxna och kika på alla fina människor! Det ser jag fram emot. Frågan är om vi hinner bara haha. Dennis slutar 16 och ska då åka hem duscha byta om och sen ska vi mot voxna och balen börjar 17. Man kan ju hoppas på att få se lite iallafall!
 
Glömt mitt smink har jag också gjort i bilen. Så ja vette tusan vad jag ska döda denna timme med.
 
 
Just nu

todajs


I'm mister lonley

Måste skriva ur mig alla tankar, och hormoner för det här är nåt som tyngt mig flera veckor nu och det är så jävla jobbigt att bära på.
 
Det här med att vara gravid har verkligen inte varit så "underbart" som jag trodde.
 
Klart det har varit fantastiskt att se lillen, se det jag och dennis skapat tillsammans inuti mig, och det som händer med kroppen och bebben under alla dessa veckor. ALLT detta har självklart varit fantastisk<3
 
MEN jag trodde att jag hade fler som brydde sig, det känns som jag varit ensam hela resans gång.
Fått fixat allt själv och det är inte många som frågat hur jag mår, om vi ska kika film en kväll, eller förresten det är knappt någon som ens hört av sig överhuvudtaget.
 
Önskar jag hade en familj som funnits där mer, hälsat på, frågat hur det går, hur jag mår, vad som behövs, följa med och kika på grejer, ta med mig nånstans eller vad som helst.
 
Jag begär verkligen inte mycket av någon i vanliga fall och det låter kanske egoistisk av mig att skriva såhär men när man behöver dem som ska "älska" en som mest var finns dem då?
 
Jag förstår absolut att man har fullt upp med sitt och ett eget liv men det har gått 33 veckor nu.. Snart är min graviditet över,  är det inte den man ska komma ihåg resten av livet som nå kul fantastisk och underbart och framför allt gemenskap?
 
Känns som exakt allt tagit avstånd, familj, vänner, och till och med Dennis.
Jag träffar min familj mer sällan nu och om jag ska träffa dom är det jag som får åka dit.
 
Vänner vet jag inte ens om jag har någon. Ingen skickar ett sms, dem jag hade i skolan ignorerar mig, jag har inte ens någon lust att vara med på studenten och liksom det är once in a life time grej, inte ens alla får chansen att ta studenten och jag har verkligen kämpat genom mina 3 år.
 
Å jag minns inte ens sist jag hade kvalitetstid med min kärlek..
 
Jag saknar allt fruktansvärt mycket och jag vet att jag i vanliga fall ofta hör av mig så varför kan inte vissa bara anstränga sig lite för mig?
 
Ja jag mår ganska dåligt ooch syftar inte på alla jag känner men vafan är det såhär det ska vara?  sen när skruttis är ute jag vill inte se er då heller för duger inte jag som jag är nu så behöver ni verkligen inte anstränga er en sekund då heller.
 
 
Antar att det är jag och min skatt mot världen. Men nog kommer vi klara oss minst lika bra iallafall<3

...

Bara för att jag är så himla ledsen så kunde jag inte låta bli. Inge roligt att köpa kläder när man är gravid heller, man känner sig endå ful i allt..
Men Behöver ett par skor till studenten visst dessa kanske inte är så snygga men jag har ett par svarta och dom håller skit bra plus är sköna så dem får duga om ja inte hittar nå bättre.
Sen linne är allt bra o ha och dessa kosta 39:- st liksom
och en klänning som ja får se om ja kan ha nu eller om den får vänta tills sen sommaren..
Allt detta för under 200:- värt(!!)

Vecka 33!

Barnet

När man mätt aktiviteten i hjärnan har det visat sig att det händer saker även när barnet sover. Kanske drömmer det redan. Nu kan barnet skapa röda blodkroppar och underhudsfettet lagras. Bebisen uppfattar ljus och mörker, natt och dag. Om barnet kan fokusera blicken redan i livmodern är forskare inte helt eniga om. Några hävdar att barnet lär sig fokusera först under första till andra levnadsmånaden.

Vikt 2 200 gram.
Längd 44 cm.

Mamma

Ditt magmått (symfus-fundus) är nu 29-34 centimeter. Det varierar något beroende på barnets storlek och fostervattenmängden. Huvudsaken är att magen växer. Tänk inte för mycket på vikten, tänk istället på vad du äter och att du äter nyttigt. Ladda med kolhydrater inför förlossningen. Mycket grönsaker är också bra och ett par frukter om dan. Många tänker på förlossningen nu.

 

Jag läste även på min app att bebisen kan börja svettas nu vilket barn som föds innan denna vecka inte kan! coolt :)

 

Jag?

Jag mår bra tycker jag!
Till och från får jag lite ont i magen och de nedre regionerna, man känner även hur höfterna ruckas ont och det kan göra lite ont haha! Tror min bebis har lagt sig till rätta nu, fast rörelserna i magen har varit på samma ställen hela tiden.

Sparkar på höger revben och slag och molningar neråt. Inte skönt alls!
och även fast det börjat blivit tungt så tycker jag en då ryggen varit okej! inte alls lika illa som förut, men det kanske är för att jag inte rört/ansträngt den? å andra sidan så har jag nog det men den kanske vant sig eller nåt.

Inga läckande tuttar ännu heller haha skönt kan jag tycka. Inga bristningar mer än de ja fått under tutten, blä ;( Men egentligen så är det nog bara jag som ser den.

Läskigt att det närmar sig med stormsteg. Vi har ju en heel deel kvar och jag har inte ens tänkt på dessa saker under några veckor nu då flytten enbart varit i mina tankar. Så vi får ta det senare när vi kommit i ordning, det saknas skötbord, badbalja, och alla dessa små saker som ska inhandlas på apoteket.

 

Men det ordnar sig och allt flyter på väldigt bra tycker jag =)

 

 

Go kväll

Trött jag blir när folk inte lyssnar, respekterar eller tar en på allvar. Jag har fan lika mycket att säga till om som du.
Åh less.
 
 

Här hemma blev det våfflor till middag, mumma. Har även hunnit packat och slängt lite saker med hjälp av grabbarna. Skönt.
Just nu ligger jag och funderar på vad jag ska kika på, tänkte göra mig ett glas oboy och nån macka inte för att jag är speciellt hungrig dock! haha men det hade varit gott =)
 
Hoppas på att om vi ska till Stockholm i morgon att jag kan springa in nånstans och shoppa lite.
Behöver en BH och ett par skor till studenten. Så skulle vara skönt att ha det inhandlat =)
Skulle vilja köpa nåt till lillen också<3
 
Säger god natt nu och sov gott, hoppas ni haft en fin dag och får en lika fin i morgon! Kram
Lilla jag för TRE år sen, helt sjukt .. Långt fint hår hade jag också.
 

Flytt!

Tror inte jag berättat nåt mer om hur det gick med flytt?
Vi har fått iväg huset och får nycklarna till det andra redan i mitten av nästa vecka! Så man kan väl börja packa nu?
Eller det har jag ju redan börjat med men inte så värst mycket! Vill packa allt! och bara dra! Kommer bli så jäkla skönt med nytt, närme Edsbyn, kunna få främmande (nu har ni ingen ursäkt att inte hälsa på oss längre!)
och det kommer bli så jäkla skönt att bara ha 5 minuters resväg hem och inte 20 typ..
 
Ah ja dör va ja längtar!
I morgon ska vi till sthlm och jag antar att vi vill hitta på lite saker i helgen och på måndag är det skolan. Så blir att packa ihop lite idag tror jag! Det jobbigaste är ju helt klart städningen, typ ugnen alla fönster, toan, kylskåpet, BLÄ!
Men det kan vi ta efter vi har flytta för vi behöver inte lämna nycklarna försen den 15!
 
Hoppas tiden springer på nu! :D
Bjussar på en bild på min goding, världens snyggaste, snällaste, roligaste och bästaste kille!
loveyou
 

V32 (31+5)

 

Solat

Kul att Dennis inte förvarna mig att det skulle va strömavbrott mellan 9-15 idag ;) eller han trodde de var igår de va :P haha så ja vakna utan ström och internet hade inte ens så ja kunde gå in på mobilen..
Så ja jag har sovit, solat, och plockat ihop lite inför flytten! Nu är strömmen äntligen tillbaks så nu tar jag en paus vid datan :D
 
Såhär ser det ut om man är gravve å ligger å solar haha
och såhär när man sitter! (nää de är inte bristningar, ja har legat på sidan! hehe)
 

Gårdagen

Igår så väckte jag Dennis vid halv11, för det var redan 24 grader varmt ute och jag tänkte att det vore tråkigt att ligga inne och sova en sån dag!
Så när han vakna slängde vi på oss kläderna åkte och hämta släpvagn och crossen, så åkte vi upp till pappa och så fick Dennis lassa av crossen där så drog dom på en varsin till crossbanan i voxna och vi tog bilen efter, Det var jag, alex, lovisa, rose och putte som kikade på när dom åkte runt runt :)
svettigt och slutkörda efter 1-2 varv så blev vila hela tiden, hehe :) å vi lökade i solen
Va väldigt trevligt å kul :) När dom åkt klart så åkte vi tillbaks till pappa och fick nybakad rabarberpaj med vaniljvisp av lena! suupergött
 
åkte därifrån vid halv 5
Lämnade crossen och släpe så åkte vi upp till sebbe och tequila i stupe
fick för oss att beställa pizza från bandy hahaha hittade t.o.m en adress och så kom päron upp dit!!
för er som inte vet så är det en klappkass väg med stenar och stubbar överallt, fick lite dåligt samvete när vi åkte ner och hem hahaha att vi släpat upp han dit 
när han kom upp sa han "aldrig mer dennis aldrig mer" hahah så kul när man tänker på de
 
vid 8 var vi hemma duschade kikade film pussades å sov! :D
 
 
lite bilder

Dennis å pappsen
Väldigt bra dag!

Veckans insta

Min fina kille <3
Gick in i vecka 32 i torsdags!!
Lilla jag 3 månader 
Dennis jobbade torsdag 7-16 sen åkte vi hem och visade huset och så drog han och jobbade igen, till kl 08 på  morgon. Jag höll på att dö av saknad och kunde inte sova en blund. Så lite lycklig var jag när han kom hem och kröp ner bredvid mig <3

Skolan

Tänka sig, denna vecka i skolan avslutades TRE kurser, och jag har bara fyra så det är bara EN kvar! :D
Dock den värsta.. Inte själva ämnet utan läraren..
 
Aja, känns bra att ha betyg i allt än så länge! Så himla glad och "stolt" över mig själv som faktiskt klarat det här snart med en heeel deeel uppförsbackar efter vägen.
 
Nu är det bara 20 dagar till studenten!! (pirrar i magen när jag skriver det HAHA!) 
och TVÅ skoldagar kvar! aså ja dör vad underbart.
 
Nu är det bara huset som ska iväg så vi kan få flytta och komma i ordning och fixa inför skruttens ankomst!!
Då kan man säga att livet blir inte bättre!

Dålig Bloggning!

Fy vilken dålig bloggning men jag har knappt suttit vid datan..
 
Tänkte informera lite om hur det gick hos barnmorskan i onsdags! Älsk var ju också med :)
Tog inga prover denna gång, tråkigt nog? Haha jag vill ju veta hur det ligger till, men aja hon sa att hon egentligen tar för mycket som det är (?)
 
V24 (23+6): Vikt: 63kg, Hb:107, Fosterljud: 150 SF: 21
V29 (28+6): Vikt: 65kg, Hb: 111, Fosterljud 140 SF:25
V31 (30+6) Vikt: 67kg,  Hb: -  Fosterljud, 135 SF: 29
 
Kändes så himla bra när hon mätte SF måttet och jag hade haft en REJÄL växtspurt, förra gången låg jag liksom precis på gränsen att ens vara i kurvan, och denna gång låg jag över det normala! Så det kändes bra. 4 cm på två veckor! Har dock inte märkts så mycket tycker jag? Alltså jag har inte märkt det själv.
 
Fosterljud var ju olika hela tiden när hon puttade till den så gick den upp mot 149, så jag tror den sov när hon valde att ta 135.
Hon kände även om den låg med huvudet neråt och det gjorde den! Fanns dock fortfarande plats för den att röra sig så den har inte fixerat sig ännu.

& Ja sammanlagt har jag gått upp 12kg.. Jag hoppas på att det inte blir så mycket mer än 15-16 men blire det så är de väl så!
 
Alltid lika kul att gå till BM iaf :) Har fått första tiden till föräldakursen också, 4 juni, sen varje tisdag i hela juni :)
Ska bli skoj!!

21 MAJ

Åhh vad irriterad jag blir på mig själv, VARFÖR har man jämt så höga förväntningar och hoppas så himla himla mycket? Jag vet ju t.o.m själv att jag kommer bryta ihop om det inte blir som jag vill, och väntan är OLIDLIG, snälla gode gud gör så att detta går hem...... Hatar att jag har sån vilja och envishet ibland.. Men sån är jag och det är en jobbig egenskap. Oftast.
 
 
Jaja, blir det inte som ja tänkt tänker jag dra täcke över huvudet tills det löser sig av sig självt. Typ. Fast ne..
Eller jag tänker göra det idag iallafall, inte lust med nåt vill bara få reda på om vi får komma härifrån redan denna helg eller om vi måste vänta äääännu en månad, eller kanske ännu fler....
 
 
Vi hörs när ja är på bättre humör hörrni!

Summan av kardemumman

Hahah ååh har ni tänkt på en sak? När jag bodde hemma och så sa man kanske till mamma när hon skulle handla

"kan inte du köpa hem glass mamma" Eller.. "kan du köpa hem oboy det var så längesen vi hade det",
och så fick man till svar "Nä det är ingen idé att köpa hem de för då äts/dricks det bara upp på en gång",
 
saaay what JAHA va trodde du då? Att du ska köpa hem glass som ska ligga i frysen och frestas till den blir gammal eller? Ahaha åh de är så kul när man tänker på det!
 
Varför jag nu tänkte på det för jag såg en status där en tjej hade skrivit att hon aldrig köper hem glass för killen bara äter upp den :P Så kul eller så är det jag som har tråkigt!


Bara för de ska jag gå och ta en glass nu.. Som min prins har köpt hem.. Till typ mig, jag har ätit kanske 7-8 stycken medans han fått 2 :D Men de gör inge för han, då vet man att man har en alldels supersnäll kille! Haha 

20 MAJ

och grattis på namnsdagen mig själv! (Carolina!) :)
 
Klockan ringde 0515 i morse, det första jag märker när jag reser mig upp är hur ont i kroppen och huvudet jag har + nackspärr går upp endå och börjar klä på mig och känner hur illamåendet kommer, Dennis går på toa och jag står och ska dricka vatten i köket, så spyr ja i vasken, bara sådär. Som en fyllespya när man druckit för mycket! Grönt slem/vatten som forsa, FRÄSHIGT i know.. Så då bestämde jag mig för att stanna hemma.
 
Gick och la mig igen och sov till 9. Sen dess har jag sprungit på toan till och från och känner mig alldels utmattad och konstig i kropp och huvud. Händerna skakar som ett asplöv och det känns som all min styrka är bortblåst.
 
Men TROTS det så läre jag städa här hemma. Ordentligt. Då det kommer folk och kikar på huset idag!
Hoppas verkligen vi kan få det uthyrt redan denna månad. VORE DRÖMMEN kan jag lova.
 
Om jag håller på och går under för att städa huset lite så kan man ju undra om jag överlever en flytt.. Haha jodå.. Får nog ta lite hjälp denna gången bara. När vi flytta hit så gjorde jag och dennis allt själv. Men det går nog inte denna gången då jag egentligen inte får bära.
 
Men nu ska jag typ vila lite till och fortsätta.. om 3h kommer min hjälte hem, längtar så ja tror ja dööör, då kommer allt kännas 108892343 gånger bättre på 1 sekund. Vad vore jag utan mitt hjärta? Du är bäst.
 
En bild på kaggen från igår som älsk tog
Tycker jag ser ganska liten ut ändå för att vara i v31, och 32 på torsdag! Jisses
 

Gjorde ett täcke idag

Som rubriken säger, gjorde detta idag, satte mig direkt när jag klev upp, kl 9, och satt där till 13,30
Så ungefär så långt tid tar det  att göra..  Blir fint om vi får en prinsessa :) Annars kanske man får en prinssesa till kusinbarn i höst! 

Hus Uthyres

Jag och Dennis var och kikade på ett hus i Knåda i fredags, det är jäkligt litet om man jämför med det vi har nu! Men å andra sidan är detta ALLDELES för stort! Och så känner vi att vi vill komma närme civilisationen!
 
Sååååå, vi fick ta tag i annonsering för uthyrningen själv, eftersom vi helst vill flytta typ nyss!
Så snälla hör runt med folk ni känner osv.
 
Det är ju som sagt 3 våningar
En källarvåning 
och på mittenplan är det Kök, Vardagsrum, Ett till rum, Stor hall och badrum
Övervåningen är det
stor hall
2 sovrum
 
Uppvärmning: Jordvärme, även kan man elda med ved i källarn och vedspisen i köket!
Våran elkostnad har lega på 700-1800, och då har vi enbart använt oss av jordvärmen!

Det är även draget Fiber
Egen brunn
 
 
 
KÖK
Rum bredvid kök
Vardagsrum
Sen hall och toa har dock inga bra bilder.
Men toan är ganska liten, dock badkar! och hallen är stor, trägolv, vita väggar varav 1 röd, och garderobsdörrarna i hallen är också röd.
 
 Övervåning
Har inga bilder på källarvåningen
utomhus och utsikt ifrån köksfönstret =)
 
Smsa eller ring för mer info 0701054739! UTHYRES OMGÅENDE ELLER SNARAST MÖJLIGT! 

Underbara dag

Lite färgglada blommor här och där så blir det nog bra!
Å Helge i morse :) 
Själv har jag roat mig i solen och hoppas på lite bränna. Tydlligen så kommer min bränna på kvällen/dan efter så får väl se i morgon om det tagit nåt, Hoppas!
 

New hair color

Fick nästan bra bilder på hur det ser ut i verkligheten!

17 MAJ 2013

Är det inte typ norges nationaldag idag? tänkte på de när ja skrev rubriken :D
God förmiddag förresten :D
Klev upp med bebbe idag och åkte med honom ner till jobbet och tog bilen hem!
Gjorde mannagrynsgröt och skrev klart den där jäkla projektrapporten! Så jäkla skönt å ha de typ gjort!
 
Får väl se om ja får fixa till lite men de blev ju endå 11 sidor så ja hoppas det räcker.
Har även hunnit dammsuga och vikt tvätt. Samtidigt som jag lyssnar på P3 så bra!

Älskar vårat fina ställe. Bilden är tagen från om man sitter vid utemöblerna.
 
Igår kom Dennis och Sebbe och hämtade mig så åkte vi till min mamma och hämtade matta och lite utemöbler, 2 kromstolar, och 2 trästolar och 1 träbord, trästolarna va visst typ bara att kasta. Åh gud vad jag vill ha en riktig uteplats. Med utemöbler, parasoll.....
Vi måste verkligen få det fixat  innan min student. För jag hade tänkt att jag o dennis bara skulle dra och äta nånstans men de gör vi ju typ varje dag? och eftersom jag inte kan fira med alkohol vill jag väl fira med familjen... Känns som ja kanske gör det "större" än va de är, samtidigt som vissa ska fira till det mycket mer..
 
Jag vill typ grilla och fika här hemma på kvällen om det är fint väder.. Det är väl inte så mycket begärt? Eller?
 
Aja nu har vi iallafall nån stol här hemma att sitta på så längen!
Käkade på Pelles gjorde vi och sen va vi tvungen att släppa av Sebbe och åka hem för vi hitta massa spindlar i bilen och jag satt bak med spindlarna (som var på utemöblerna) och dom 2 var minst lika rädd om inte mer!! HAHHA så vi åkte hem och kastade ur sakerna ur bilen och chillade inne resten av kvällen.
 
Det var en bra dag igår<3
 
Jag igår!

V31 <3

Strecken är för jag nyss sovit.

 
 
 
 

Igår

Igår åkte jag till skolan för att få håret färgat av beccis! Hade inga planer alls på vad jag skulle göra! Så jag tog förslag av läraren o rebecka så kom vi fram till bottenfärg och massa slingor + på dom blev det en nyansering!
Jag blev suuupernöjd! Synd bara att blekning inte tog ett skit på hårförlängningen (konstigt nog)?.
Undrar hur ljust det hade blivit då! Anledning till att jag inte känner igen moig måste nog vara för att det ser ut som att jag har mörkt utväxt istället för grå, haha :D love iit! Kommer nog blekas på mera under sommaren och kanske lägger jag i fler slingor sen.
 
När jag kom hem blev det häng med Dennis o Sebbe en sväng, sen åkte vi hem.
Är typ omöjligt att få på bild eftersom det bara få det att se orange ut!

Namn

Hm det här med namn är SÅ svårt! Jag är verkligen inte den som kommer bestämma ett namn redan innan det är fött. Vi har knappt pratat om namn, alltså jag och D.
 
Sist vi pratade om namn var runt vecka 16? Och jag har ungefär 3-4 tjejnamn på lager varav Dennis är okej med 2 av dom har jag för mig :) Har verkligen försökt spånat om ett pojknamn och jääätte många har kommit med förslag på förslag men jag har tyckt alla låtit typ hemska...

Så igår slog ett namn mig! Så jag frågade jag Dennis om ett pojknamn och han lät positiv inte MEEEN ALDRIIIG som alltid annars utan JA de va fint!

Så nu tror jag vi har ett pojknamn å jag älskar det! Nu vill jag nästan att det ska bli en pojk bara så jag får döpa den till det namnet haha ;) Dock finns det ju väldigt mycket rum att hinna ändra sig också!:)

Och det där med mellnnamn får vi nog ta senare. Jag vill iallafall att den ska heta Matilda i mellan namn om det bli en flicka. Om det blir en pojk får den gärna heta Dennis i mellan namn!
Och bebisen kommer få mitt efternamn då Dennis inte har någon speciell anknytning till sitt och det är så himla tråkigt haha, Olsson..
 
Har ni några förslag på namn får ni gärna dela med er!:)

V31

Idag rullar vu bokstavligen in i vecka 31 :) Herregud över 3/4 gjorda!
Hm ja vad ska man säga? Bebbson rör sig kanske lite annorlunda det är inte liiika mycket "hårda" sparkar som gör ont utan mer mysrörelser, och nu kan jag t.o.m ibland känna en hand eller fot och nästan ta tag i den!
Tycker den lill* har legat likadant hela min graviditet så har det ju inte varit men det har känts så.
Alltid legat på höger, och jag har jämt fått kickar på högra revbenen och smällar på blåsan.
Aldrig på vänster sida, ibland skulle de va skönt om den kunde boxas lite på den vänstra så den högra får vila haha :D Men man känner att "den" lever iallafall =)
 
Jag fortsätter väl lägga på mig osm en tjockis.. Finns dock inget jag kan göra åt känns det som för jag äter verkligen inte alls föör mycket! Eller speciellt mycket godis. 
Man känner ibland att det är svårt att andas och att det är tungt åt hjärtat ibland. Blir som en klump i bröstet.
I helgen hade jag även ONDA och återkommande sammandragningar hela tiden, gick nån minut mellan bara i flera timmar. Och igår kändes det som att den la huvudet mellan benen på mig! Haha som att höfterna slets utåt.
Men annars mår jag faktiskt väldigt bra. Jag sover som en gud helt plötsligt? Ända sen ja kom hem i lördags har jag sovit så himla gott! första gången nånsin under hela graviditeten typ. Behöver inte längre upp och kissa på nätterna heller. Skönt!
 
Ja de va väl de :) kommer lite bilder senare som jag tog i morse. :)
 

v20 vs. v30

synd bara att dem ena bilderna är tagna i spegeln så de blir åt fel håll :/

Bebbe

När Dennis handlar bebbekläder så blir det detta! Haha trots att han tror att det är en flicka och en heeel del andras tjat om att de tror att de är en flicka så börjar jag nästan också inbilla mig det, trots att jag trott pojke typ hela tiden!
 
Tycker dock detta är lite mer "killigt" hehe fast nä Dennis sa promt att det här kan en tjej ha å! ;) 

V30 29+4

Ignorera min "kärlekshandtag" jag gått och skaffat mig, skyller på shortsen som sitter tight och sätter skinkorna på ryggen! Haha

Förlåt för dålig bloggning

Anledning till att det varit dålig bloggning iallafall i helgen är att när man är gravid och har tusen miljoner hormoner som spökar och är så himla överkänslig samtdigigt som man har en pojkvän som kanske inte riktigt alltid förstår så vart vi "osams".
Så jag sov ensam i en lägenhet på byn, sov hemifrån för första gången sen jag och Dennis blev tillsammans tror ja?
Men det var endå skönt.
På lördan var jag med Jeanette i bollnäs på dagen sen umgicks jag med Dennis Mamma och hennes man från 6-7 till klockan 12 på natten då Dennis kom och hämtade mig så åkte vi hem och sov tillsammans. Åh jisses vad jag hade saknat honom..
 
I Söndas så åkte vi på byn en snabbis sen hem och tog det lugnt i soffan.
 
Idag har jag varit i skolan från kl 9, till halv 2 satt jag på en och samma stol och gjorde färdigt alla rester!!
Så jädra skönt alltså!:) 
Sen när jag kom hem tog jag tag i toan ordentligt, usch så himla äckligt, slängde ihop en kladdkaka gjorde jag oxå, å dammsuga å greja. 
Så har jag duscha och gjort fiskpionnar o mos (första gången jag äter sen fredas!!.) förutom en korv och 4-5 mackor. Så det satt FIN FINT kan ja lova :)
 
Nu kom Dennis hem så ska göra en varsin tallrik kladdis med jordgubbar nu! Mumsis

...

Har en dålig dag idag IGEN. Känner typ att jag vill packa en väska ta en bil och bara åka härifrån. Ensam. Ta in på typ hotell? Eller åka och hälsa på någon jag inte träffat på ett tag långt bort. Fast ja känner nog ingen som bor så långt bort.. Vill bara stänga av telefon och skita i allt. Är trött på inprincip allt och alla.. och mig själv.
 
Jag tål ingenting och behöver få höra bra saker. För tro mig jag nästan aldrig arg, jag kan bli irriterad och låta sur men jag är väldigt sällan riktigt SUR och om ja är det så går det över på 10 minuter även om jag verkligen har en anledning att vara pissed och vissa frågar men varför är du inte surare? eller argare? Så NÄ känner inte att det är roligt att lägga min lilla energi på att bråka, eller va sur, arg, eller säga dumma saker..
 
Jag orkar inte att folk bråkar med mig om ingenting. Eller säger taskiga saker när jag verkligen vet att jag gör/gjort mitt allra yttersta för den personen. Svårt att förklara hur jag känner eller menar. Är trött bara.
 
Trött på att ingen närstående ens försöker förstå eller bry sig.
Ja JAG gnäller när jag gått en mil och fått blåser under fötterna, ryggen värker som ett cp, och jag svettas som en gris.
JA de var mitt val och ingen annans men för det så måste jag få "klaga".
Ja JAG gnäller om jag tycker du kör för fort för jag blir lätt åksjuk.
Ja jag gnäller för att jag har ont i ryggen, väger 10KG mer än jag brukar och känner mig så jävla tung, fet och ful hela tiden och i alla kläder.
 
Vi kan HEMSKT gärna byta ett tag bara så att ni kanske kan förståå mig liiiite jag gör mitt allra yttersta varenda dag för att hålla en god min men endå ska jag behöva höra det ena och de andra. Jag orkar ba inte?
 
Knäpp av öronen om ni inte orkar lyssna? Eller ha inte nå med mig att göra? Jag känner mig redan ensammat i världen så jag klarar mig utan er som varken försöker eller tar hänsyn till mig.

Att vara gravid är verkligen ingen dans på rosor samtidigt som det är sååå värt varenda sekund.

Barnmorskan

Var ju som sagt hos BM idag.
När jag var där sist:
V24 (23+6): Vikt: 63kg, Hb:107, Fosterljud: 150 SF: 21
Denna gång:
V29(28+6):  Vikt: 65kg, Hb: 111, Fosterljud 140 SF:25
 
Så ja viktökning +3 kg...
Järnvärde har ökat liite! (Y)
och ja fosterljudet låg lite längre denna gång. Annars såg väl allt bra ut.
Jag tycker det låter lite med 25 i 29 fulla veckor.. Speciellt då jag googlar. Men ´huvudsaken man följer sin egna kurva och hon var inte oroolig så vi får väl se hur det ser ut nästa gång :)
 
Dagens kagge
 

Ready!

 
 
Nu är jag redo för att åka på husvisning. Hjärtat slutar om 20 min, så han är väl här om 40min, ska gå och ta in tvätten och kanske hänga en till om jag orkar/hinner. Ha en fin kväll så hörs vi kanske senare! Puss

Ännu en kick ass video

Haha skämt å sido, la upp en på fb å sen direkt efter filma ja en snutt till. Kolla i typ mitten av magen, vid naveln. Om man kikar noga så ser man hur en hand eller fot rör sig efter - under magen. Gooositt
 

Vecka 29 (28+4)

Här har ni veckans kagge. Va tycker ni blir den nå större?:D

Tossor

Iiih igår när vi var och firade lillebror + fiskade så fick jag tossorna loisan virkat! Så himla nöjd och så himla himla fina och söta!!! Min bebis kommer va såå fiin i dessa <3 

6/5

God morgon!
Sitter hemma och äter lite frukost. Skulle egentligen till skolan idag men nä, privata anledningar kan man väl säga..
 
Så får köra på en fixdag hemma istället. Redan kört igång tvättmaskin =) och det är hela 12 (!!) grader ute nu kl7 på morgon hoppas det blir ännu varmare senare då ska jag minsann gå ut och sätta mig och njuta! Hoppas!
 
Kl16 ska vi ju även på husvisning så lär försöka fixa skjuss ner på byn tills dess. Eftersom Dennis inte hinner hämta mig därimellan.
 
Aja nu vet ni va som kommer hända idag =) Kommer säkert fler inlägg! Ha en fin måndag hörrni! Kramen
Just nu.. Haha bjussar. Nyvaken och ofräsh haha!

Vikt kalkylator

 
 
Där de står ej gravid tog jag gravid i v29 som jag är, och ja de stämmer ju ganska bra eftersom jag väger 63-64 nu. Vill inte gå upp mer än till 70! Där är då min gräns så jag håller tummarna! Dock när det är sommar och varmt så samlar man ju på sig extra mycket vätska så ja vi får väl se.

3 Maj

Wow! Igår hade jag besöksrekord på bloggen tror jag =) Måste vart för min kära faster länkade på sin facebook ;)
Haha mindre kul att ni bara fick bajs att läsa kanske?
 
Idag är verkligen en bättre dag HOPPAS jag det känns så iallafall! Ha redan hunnit slängt i en tvätt, städat vardagsrummet, tagit av sängkläderna och hängt ut täckena på vädring + dammsugit :) DUKTIGT!
 
Nu sitter jag och avnjuter en frukost. Kände att jag behövde nåt i mig för att kunna fortsätta :) Fast blir väl kvar här ett tag också antar jag.
 
Jahopp! Fredag idag då, kändes som söndag i onsdags och måndag igår, så får se om de blir rätt i huvudet idag då istället.
 
Har inga speciella planer för dagen men i morgon har Dennis lovat mig Rättviksmarknad trorts att jag är P-a-n-k så är det kul att få hitta på nåt!
 
Ha en fin fredag alla så hörs vi =)
 
<3

A Bad Day

Har en riktigt dålig dag i dag känner jag. Från jag satte mig på bussen i morse har allting bara varit en pina.
Gjorde det jag skulle i skolan. Känner mig för övrigt ensammast nånsin där.. Speciellt utan Rebecka!
 
Sen när vi skulle hem så var de buss från ockelbo som gällde = ännu mera sittandes och ännu mera åksjuka.
Har suttit typ 9h? idag? och det gör så fruktansvärt jävla ont i ryggen och svanskotan, och när jag inte suttit har jag gått och gå med den där jävla skolväskan som väger 1ton med ryggen gör att man bara vill gråta.
 
När vi väl hade kommit fram till station i Bnäs gick jag in på toan och satte mig och försökte samla mig för jag kände hur tårarna brann.
 
Dennis kunde inte åka ifrån jobbet heller så ja fick sitta/gå på byn i nästan 1h.. På det så har jag inte ätit nå mat under hela dagen. PÅ det så får ja sitta i bilen å vänta 20 min när han väl kommer. Sen tar de 20 min att åka hem oxå..
 
Ja jag är skapligt less inte på nån speciell men på världen. Känner mig ensammast i världen som att ingen bryr sig om mig hur jag mår eller nånting. Ingen förstår hur kroppen värker och hur slut man blir i huvudet och när blodsockret är på 0. 
 
Nää fy ingen lust att gö nånting mer idag. Fick göra mig min egen mat och trodde jag skulle svimma på kuppen. Nä nu tar mina sura miner och onda kropp och lägger kudden över huvve och hoppas på att i morgon är en bättre dag.
 

v.29

!! Oj oj oj nu har vi kommit en bra bit!!
Jag är i sista trimestern nu! Galet! Tror det är nu jag räknas som höggravid? om inte nästa vecka?
Jag börjar bli mer och mer vätskefylld får märken av ringarna så jag bör nog ta av mig dem snart.

Jag har börjat få "växtvärk" tror jag, i förrgår natt och igår hade jag väldiga smärtor i magen, långt ner och på båda sidorna, typ som mensvärk. Men den ska ju växa ganska mycket mellan v.28 och 32. 

Jag känner av foglossning och ichias till och från beroende på hur ansträngade min dag varit.
Sen så tror jag att jag fått en mini bristning under tutten. Inte säker men isf är den "bara" typ 1cm om ens det.. Även så blir jag väldigt lätt åksjuk nu för tiden.
 
På onsdag ska jag till barnmorskan och mäta, väga och lyssna på hjärtljuden så då får ni en mer uppdatering på hur det ser ut :) Just nu ligger vågen på+9kg.. Omg. 9kg på 9 veckor! 1kg i veckan. Haha tjockis. När jag vägde in mig vägde jag ju 55 och nu väger jag 64. Fast sist jag var hos BM var ju 1månad sen å då vägde jag 63. Så har inte gått upp så mycket denna månad iallafall då e, vilket känns skönt.

Annars så sparkas det på och är mera "bök" där inne, mycket skönare kan jag tycka! mysigare när man känner lill*en gosa runt där inne än få karatesparkar på blåsan och revbenen så man får bita ihop för att inte göra fula miner haha. 

Bild jag la ut igår på Insta. Där ser man verkligen skillnaden.
 

RSS 2.0