Helgen

Torsdags: Skolan - sen kommer Dennis och hämtade mig i Bollnäs. Så åkte vi direkt mot stockholm och hämtade hem Sebbe.
 
Fredag; Käkade go frulle, Hälsade på Marie där sandra och niklas var med deras inte så gamla bebis.
Fick en kasse bebbekläder! Hihi Tack! Sen drack grabbarna. Vi åkte hem runt 12.
Lördag: 
Grillade med Älsk, Sebbe, Robert och Linda
Super gott alla fick matkoma och hamna i söffan, åkte ner på bynn vid 9, men sen hem igen vid 11 typ. 
Däckade på en gång gjorde vi :)
Världens finaste!!!

=)

När fick du reda på att du var gravid?
I slutet på november.

Hur reagerade du/ni när graviditetstestet var positivt?
Splittrad, rädd, nervös, orolig, glad. "vad händer härnäst?" ”Vad är bäst?” osv  osv.. Det var en känslomässig bergochdalbana helt klart.

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Jag kände på mig redan samma dag som jag brukar få mens att det inte stod rätt till. Jag ville kolla samma dag, men höll mig 2-3 dagar då mensen fortfarande inte kommit. Och det visade endå Starkt plus på 2sec.

Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja

När gjorde ni ultraljud?
Vi gjorde ett Ul i V16, och RUL i V19 

Tog ni reda på könet?
Den lilla vildingen ville inte visa oss och hävde dit händerna mellan benen när hon skulle kika.

Vad trodde ni att barnet var för kön innan/OM ni tog reda på det? 
Eftersom det inte gick och se så, trodde jag från första början jag var helt säker på att det var en pojk att det bara kunde vara en pojk. Efter första UL trodde jag också det. Men efter RUL:et så tror jag bara det är en liten tjej sen hårt. Dennis har hela tiden trott tjej. Så vi får se! Det spelar absolut ingen roll vad det blir iallafall<3

Har ni bestämt vad barnet ska heta?
Nej, men några namn har vi ju!

Är du rädd/orolig för något?
Klart att man är. Hade nog varit ganska konstigt om jag var fullt ut avslappnad? Jag är super orolig över att göra fel, eller att inte kunna ta hand om mitt barn, att jag och dennis kommer bli osams, glida ifrån varann, att bebisen inte är frisk, att jag kommer må dåligt, osv det finns tusen saker.

Men känner jag oss rätt så är vårat förhållande så himla starkt att ingenting kan förstöra mellan oss. Jag vet också att han kommer bli världens bästa pappa och jag ska kommer göra mitt bästa för att bli en supermamma. Samtidigt som jag inte tänker glömma bort min älskade hälft. Han är det viktigaste i mitt liv och jag kommer verkligen prioritera tid och alla dessa småsaker som, en puss mellan blöjbyten eller ett skratt när det är som jobbigast. Men SJÄLVKLART oroar man sig endå.

Har du haft en svår graviditet hittills? 
Jag vet inte riktigt. Från början och till v12-13 så tyckte jag den var en pina. Eller det tycker jag nu också men det är härligare nu när man får sparkar lite nu och då. Man känner att det finns ett litet liv där inne.
Men jag har ju haft, illamående, kissar flera tiden på nätterna, ryggont, huvudvärk,och ja du har nog förtträngt hälften.

Har du mått illa?
Noo kidding

Har du eller har du haft några cravings? 
Måste nog svara nej på denna fråga. Ingenting speciellt. Inget ”jag måste ha”. Mer saker jag kan vara sugen på, från dag till dag.

 När kände du första sparkarna?
Man får nog definera sparkar. Jag visste ju inte riktigt hur sparkar skulle kännas men jag skulle vilja kalla det rörelser. Och det känner jag från vecka 16 till 19, efter v19 kände jag sparkar och från vecka 21 har vi kunna sett utan på magen :) 

Bästa graviditetsminne hittills?
Allt. Varje steg genom graviditeten är ett minne jag kommer att bära med mig föralltid. 

Hur mycket har du gått upp i vikt?
ca 6kg just nu.

Var eller är du känslig?
Till viss del. Mest för obetydliga saker. .

Hur många barn vill du/ni ha?
Just nu känner jag bara 1. Kanske ett syskon i framtiden. Det vet jag inte.

Har du fått några bristningar?
nej inte ännu! 

Är du nervös inför förlossningen?
Livrädd. Men jag vet att det är något jag måste gå igenom. Att hantera smärtan kommer bli en utmaning men att jag kommer överleva från början till slut finns det ingen tvekan om. Om alla andra kan så kan jag också. Sen kommer jag ha min fina med mig han som känner mig bättre än någon annan. Klart det kommer gå bra. Det går ju faktist över! och ut kommer det finaste vi någonsin kommer skapa<3


Graviditets utträknare

Enligt denna graviditets utträknare har jag gått lite längre =) Jag förstår dock inte riktigt hur den räknar men man kan ju alltid hoppas haha :)

Inte alltid är livet på topp

Idag har varit en mindre bra dag. Sitter hemma i sängen nu, kom precis hem. Usch hatar att vara ledsen.
Men jag vet att det går över, och jag vet också att jag har så himla mycket mer att vara glad för! Behöver bara kika ner på magen och så kommer det en spark och så är leendet, lyckan och den varma känslan i kroppen där<3
 
Borde inte ta skit jag verkligen inte förtjänar... Men ibland tar man ju åt sig endå.
Har mått illa hela dagen och kämpat för att hålla "spyan" inne, men nu när vi åkte hem så kom den upp. Usch blodblandat med magsaft. Fräsht..

Aja nu har jag fått nog för fullt folk.. Okänsliga människor.. Långa kvällar.. Och ja den här dagen glömmer jag mer än gärna.
 
Nu tänker jag lägga mig och hoppas på att jag får vakna till vanliga glada Carro! Hädanefter ska jag sätta mig och bebben i FÖRSTA HAND, för det är bebben som är viktigast nu och inget annat<3. Tur att man inte är helt ensam längre. Har ju världens sötast sak med mig vart jag än går. Bättre än så kan det ju inte bli<3
 
Nu avslutar jag deetta depp inlägg.. Men som sagt alla har dåliga dagar. Eller andra kan göra så att de blir en dålig dag. Men slut med det nu!
 
God natt och sov gott, var rädd och snäll mot varann! Man vet aldrig vad som väntar..

v24 (!!) <3


Kväll, Redan?

Hämtade upp babe när han sluta så åkte vi hem och gjorde mat. SUPERgott blev det och båda hamna i matkoma. Kändes som magen skulle sprängas. Låg kvar i soffan ett tag efteråt!
 
Sen satte jag igång med hårfärning, räckte inte till hela håret men det känns redan suuuper bra, mörkt passar verkligen mitt utseende och mina ögon framför allt bäst.
 
Har även tryckt i mig lite mer sockerkaka och en chokladboll, 2 sek före klagade jag på hur tjock jag blivit =(
Aja kan inte göra så mycket åt det. Tycker inte jag äter överdrivet mycket om dagarna. Faktiskt.
 
I morgon blir det nog ingen bloggning men jag har tidsinställt ett inlägg iallafall! För i morgon går jag in i ny vecka! TJOHO! Älskar torsdagar =)
 
Ha en mysig kväll hörreni <3
 
Puss<3

lyxlunch


Håår

Fyfan va ja är trött på mitt hååår! Kan aldrig bestämma mig hur jag ska ha det. Har inte färgat det förutom en omgång med lite slingor, på 3 månader så det ser riktigt dassigt ut.
 
Tänkte spara ut min hårfärg men jag tror inte jag orkar. Trött på att alltid se "ful" ut. Som jag faktiskt tycker jag gör jämnt nu när håret aldrig ser OK ut. Sen så tycker jag det är fräschare när det är nyfärgat och så känns det längre! hehe
så idag åker jag nog och köper mig en hårfärg.. Det kan jag väl få va värd!

lite svårt å få på bild hur ILLA det faktiskt är. Även om de ser hemskt ut nu så äre ännu värre i verkligheten! Lovar haha hela botten är svinljus... 
 

Latmask

Blev visst en latmask här i soffan. Tror jag ska koka två ägg och rosta två mackor, det får isåfall bli dagens lunch :)
Hm inte ofta jag äter en "lunch" nu för tiden. Men känner att kroppen behöver det trots att jag mår pyton.
 
Har iallafall skrivit en lista på saker som jag och bebbe behöver/kommer att behöva. Så man kan bocka av vart efter sakerna rullar in! Bra att ha tycker jag =)
 
Efter lunchen blir det ner på byn och kika lite. Skoj!
Finaste vännen och jag. Nästan ett år sedan. Tiden SPRINGER iväg!

27 Mars

HEEJ :)
Visst blir man allt på strålande humör av de här underbara vädret?!:D Åkte med babe ner i morse sen till mamma sen hem =) Har gjort en sockerkaka och 30 chokladbollar nu på morgon! Så nu sitter jag och jäser i soffan med ett glas påskmust och en bit saftig sockerkaka =)
 
Mår inte helt hundra idag heller känner jag, känns som jag ska spy hela tiden. Vet icke varför, hjärtat var inte riktigt frisk han heller<3 
 
Ikväll hoppas jag på att vi bara blir hemma! Korvstroganoff och makaroner ska det då bli till middag. Längtar. Så himla gott.
Imorgon är det religion på morgon på skolan som gäller sen ska vi på kalas hos Dennis storesyster som fyller år, ooch sen är det LOV! Och en lååånghelg tillsammans med min favvo!
 
Åh så bra livet är :D haha ha en bra dag allehop!
fräsching... hahah not

Vikt och Bristningar

Det som har varit jobbigt bara av att tanken på att vara Gravid när det gäller mig är vikt och min kropp.
Jag vet att jag har alla förutsättningar för att komma i form efteråt och att min kropp inte kommer ha lika stor betydelse för mig som det alltid tidigare varit.
Sen 7:an har jag vägt mellan 50-55 aldrig över det. Så min vikt har varit oerhört stadig och jämn och jag har varit riktigt nöjd med den. När jag skrev in mig i vecka 12 vägde jag 55,0 med kläder på då sen så är jag 171 cm lång.
 
Nu är jag snart i vecka 24 och har just passerat 60 (!) Det är OK med mig, man ska gå upp mellan 12-17 kg, vissa går upp mer andra mindre, vissa i fett vissa i vätska osv.
 
Jag tänker inte lägga så mycket panik på vågen utan njuta och ta tag i det senare =) Finns ju inget jag kan göra åt det iallafall? Huvudsaken är att bebben har det bra och trivs där inne <3
 
Och sen över bristningar så har jag aldrig haft såna och har inte fått ännu! Peppar peppar. Men det kommer ju FÖRmodligen med tanke på hur smal jag faktiskt var innan. Men det gör inte heller nåt, bara det inte blir HELA magen men det tror jag inte heller!
 
Sen vet jag dom som får på tuttarna också och nej det har jag inte heller fått trots att dem har blivit rejält mycket större, haha.
 
Inte värt man lägger ut någon mer naknare bild för då blir det väl kalabalik, trots att det är minst samma sak som en bikinibild? Och mitt kära 4 pack är ett minne blott! hihi men man är mycket mysigare nu tycker jag :D
Bilden kanske överdriver lite för sådär sen den inte ut jämnt :P haha
 
 

God Natt!

Varit och ätit lite tårta nu och skrattat lite. Jag och babe köpte även med oss Pizza och Kycklingpasta hem!
Satt riktigt bra kan jag lova. Nu ska jag mysa lite till i soffan, hänga en till tvätt, sen krypa ner i sängen framför en film. Ååh Längtar..
 
Kika gärna in i morgon då kommer det upp ett litet inlägg om vikt och bristningar ;O ;)
 
Ha en fortsatt fin kväll och sov gott! (lycka till ni som har svårt pga, fullmåne, den är verkligen FULL ikväll..huh stackars mig)

God Natt!

Varit och ätit lite tårta nu och skrattat lite. Jag och babe köpte även med oss Pizza och Kycklingpasta hem!
Satt riktigt bra kan jag lova. Nu ska jag mysa lite till i soffan, hänga en till tvätt, sen krypa ner i sängen framför en film. Ååh Längtar..
 
Kika gärna in i morgon då kommer det upp ett litet inlägg om vikt och bristningar ;O ;)
 
Ha en fortsatt fin kväll och sov gott! (lycka till ni som har svårt pga, fullmåne, den är verkligen FULL ikväll..huh stackars mig)

Nu

Hahha fjantig ja känner mig!
Så här ser det ut just nu iallafall precis hoppat ur duschen och håller på att smörja hela kroppen.
Sen blir det att fräsha till naglarna! Oh älskade energi!

Älskade sol

Sitter i fönstret i vardagsrummet och "steker" SUPER skönt! Dricker vatten som flodhäst, tror min kropp är riktigt uttorkad.
Alldeles strax blir det en dusch och fixa i ordning risbusken innan babe kommer och hämtar mig! Idag fyller låsas far 42 bast! Fika hoppas jag på! ;)
Mitt älskade hjärta<3 Världens bästa pojkvän och människa! Älskar dig så mycket!
 

Gravidfrågor

Hur gamla är ni, du och din kille?
Jag är 93:a så blir 20 iår och Dennis är 92:a och blir 21 =)

Hur fick du beskedet att du var gravid?

Ehh.. Kände det på mig bara så när jag inte hade fått mens den 23 tog jag gravtest den 26 hemma hos en kompis jag och dennis var där och det visade positiv på typ 2sec.

Vilken vecka var du i då
?
4/5?

Hur reagerade du när gravtestet var positivt?
Typ Skakade och va tyst haha

Hur berättade du för din pojkvän att du var gravid?
Visade stickan haha

Hur lång tid tog det för dig att bli gravid?


Typ, 2år..

Var du orolig för missfall?

Ja det var jag! Ända fram tills vecka 19 när bm sa att lill*n var helt perfekt<3

Vem i er närhet fick veta nyheten först?

Oj, det vet jag inte. Fanny tror jag!

Hur gick ni ut med det officiellt?


Berättade det för våra föräldrar och några kompisar, sen fb! Haha

Hur reagerade din familj och dina vänner när du berättade att du var gravid?
Alla har verkligen blivit superglada och är positiva. Jag var verkligen rädd innan för hur folk skulle ta det.

Känner du dig redo att bli mamma?

Jaa, jag har gjort allting redan som man gör i ungdomen. Så ingenting som jag kommer sakna, och ser framemot tiden som mamma.

Hur känns det att ha en bebis i magen?
Till en början var det lite panikkänsla, som att man hade en alien i magen och man kunde inte urskilja eller tro att det verkligen var sparkar. Men nu när man kan se det utanför magen så är det helt underbart! Längtar ofta till kvällen då jag kan lägga mig ner och slappna av det är även då lill*n är som aktivast supermysigt är det verkligen=)

Hur mycket har du gått upp i vikt under graviditeten?
kilo än så länge..

Cravings?

Inte så mycket, har varit lite olika, chili cheese, havregryn och mjölk, äpplen, pucko, :)

Gravidkrämpor?

Ichias!! 

Har ni planerat några namn?

Ja 

Hade ni lätt för att komma överens om namnen?


Vi har inte bestämt oss för ETT, utan "jag" har 3 tjejnamn och 2-3 killnamn jag gillar, och ett utav vardera gillar Dennis också haha ;) Men han är inte så bra på att komma på namn själv så han säger oftast bara om de är bu eller bä.

Vad tror ni att det blir, en flicka eller en pojke?


Ingen aning, om man ska gå efter den kinesiska gravidkalendern så ska det bli en pojke. I början trodde jag att det var en pojke stenhårt trodde jag verkligen på det kunde inte ens tänka mig en flicka. Men efter ultraljudet är det helt tvärtom nu tror jag det är en flicka, Dennis har sagt flicka från början=) Det är kul att höra vad folk tror, hihi. Får se vad det blir för nå, för oss spelar det absolut ingen roll, men en känsla har man ju alltid även om den varierar <3

Hur länge ska du vara mammaledig?

Jag vet inte. Får ta det som det kommer.

Ska ni dela på föräldraledigheten?


Eftersom Dennis är ensam på sitt jobb, så behövs han nog där. Så nej!

När är bebisen beräknad att komma?

24 juli 2013 Men du får gärna kika ut liiiite tidigare om du vill!=) Men absolut inte en dag senare! 


Dagens Kagge 22+5


26 Mars 2012

God förmiddag!
Denna morgonen började väl kanske inge vidare, har ju nå fel med halsen å näsan så ja måste spotta varje morgon eller fräsa eller va man ska säga så gick ja på toa när dennis åkte, och gjorde så som ja brukar men då började det forsa magsaft ur munnen på mig och sluta ville de inte göra heller, haha men efter ett tag vare klart och jag kände varken före eller efter att jag mådde dåligt.. Skumt
 
Käkade frulle direkt efter ostmackor och flingor med mjölk! Gott =)
Sen rensade jag våra två "garderober" med skitsaker i och skåper där vi har skitsaker, blev en hel del som kastades HIMLA skönt var det iallafall!
 
Har även tvättat, dammsugit och diskat och plockat in lite mer björkris till fjädrarna på bordet =)
HEJ RASTLÖS SJÄL

Bjusser på lite bilder!
Köket just nu, bytt gardiner och ja björkriset hehe 
 

Har även hunnit plugga lite idag och varvat med äpple och te.
Här ska den vita malm byrån stå med bebbekläderna, men just nu får våra troser, kallingar och strumper stå där =)

och lite fler bilder på myshörnan!=)

<3

Fick ju som sagt sänghimmeln igår, och jag kunde inte hålla mig så tog bilen till skolan idag och åkte och köpte en spjälsäng! Bädden är bara profisorisk (stavning) så länge. Ska köpa ny madrass, täcke, kudde, påslakan, örngott snuttefilt och massa sånt mys senare =)
Men det är skönt att bocka av dem dyrare sakerna. Jag vill nog var färdig med allt runt vecka 33-34 så jag kan slappna av och njuta av sommaren som höggravid, hehe :) Super nöjd iallafall kanske inte den bästa bilden men tänkte bara visa er hur det ser ut nu =) 
Tog även två ramar och ramade in lill*n och hängde vid sängen<3
 
Visst blev det bra?=)

Finns Folk till Allt

Hahhaha no kidding, aså vem fan lägger ut ett litet gossedjur på köp och sälj för 50 kr?
Eller öppnade paket bindor?
seriiiöst skaffa ett liv xD eller ja ni roar ju nån iallafall xD

Hej Sommartid

Justjaa inatt ställs klockan om, FYFAN jag som redan ska upp vid 5:( Betyder att ja får sova ännu en timme mindre så man kan ju egentligen säga att klockan är kvart i sju nu, måste alltså duscha och lägga mig typ nu..
 
 
Åkte till voxna idag till min käre far och hämtade paketavin, och jädrans vad nöjd jag är med sänghimmel, SUPERfin. Nu längtar jag ihjäl mig efter sängen så vi kan ställa upp den och hänga upp sänghimmeln<3
 
En sak som är oerhört jobbig med att vara jag är att om jag får för mig nåt,
kan vara färga håret, köpa nåting, ändra nånting eller vad som helst så måste det ske nyss, nu, på en gång ...
 
Frustrerande! 
Aja nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen, smörja hela kroppen sen i mys kläderna och kanske kika på en film i soffan för en gångs skull!:)

SOMMAR

GE MIG SOMMAR!!! & gode gud gör så att jag får min kropp tillbaks sen!
 

Studentklänning DILEMMA

 
Tycker alla som läser min blogg kan ta en minut och hjälpa mig nu!
Vad tusan ska man ha för klänning på studenten när man är tjockis? (om ja nu blir med)
 
Har länge velat ha en simpel långklänning tight, med en fin färg,
Men är det kanske finare med en pösig? Isånnafall nertill så att det sitter tight vid tuttarna liksom och flyger ut vid magen typ? Men känns som att man kommer se ÄNNU större ut då.
 
För kort klänning kan man väl inte ha?
Åh .. Blir att ta en runda på alla affärer ja kan hitta sen i Gävle/Bollnäs för att prova alla klänningar jag kan hitta.
Vad skulle ni välja? Kort, lång? Tight, Pösig? Färgglad, enfärgad?
Snälla kommentera å hjälp mig!
 

Till bebbe

 
Om typ 3 veckor ska jag och mammsen åka och köpa denna! Längtar tills vi får upp den =)
Ska även köpa en sån där byrå från Ikea fast från en kompis tror ja, en vit.
När den kommer hem hit så blir det att tvätta alla bebbe kläder och vika med omsorg, aså gud vad jag längtar bara till en sån sak!
Har även köpt en säng himmel från jotex =)
 

24 Mars 2012

God morrgon! :)
Har öppnat fönstret och virrat in mig i en filt för att få in lite frisk vårluft =)
samtidigt som jag gjort frulle, limpmackor med ost och ett glas med iskall oboy! MUMS
Sen tror jag att ja vet vad min dille är, havregryn och MJÖLK med socker aså shit det är såå gott!
Dennis tycker jag är knäpp som äter det haha :)
Ha en himla fin söndag hörrni! UT och hitta på nå skoj i den härliga solen :D
 
 

Fyndade

Fick köpa dessa 5 byxor, dom är hela och det märks inte ens att dem är använda som nya helt enkelt.
Alla för 25:- KAP! Säger jag :) Allt behöver faktiskt inte vara nytt, sen får man ju se om lil*n hinner använda ens en tiondel innan det är färdigt =) Får inte nog av att kika på alla bebbekläder (: Sen vill man ju inte köpa föör  mycket heller då det nu bara blir en massa tråkiga färger, sen vill man ju köpa massa rosa och klänningar om de blir en tjej och en massa tuffa killkläder om det blir en liten pojk =)

Magbilder v23

 
Morgonmage (yep naveln har ploppat..)
Kvällsmage
Tycker ni det är skillnad?=)
 
Det som kom samtigt med vecka 23 var att jag fick ichias. Det gör att det gör svin jävla ont i ryggen ut i rumpan och ner i benen vid fel rörelse och för mycket rörelse. Lite illamående har börjat komma tillbaka också. Men annars mår ja toppen!

Välkommen v23


Lyckades fånga en karatespark på film hihi

 

Spola fram till runt 0:50 och strax där efter kika på naveln! Haha :) åhh <3

Lite nytt till Bebben


Sovrum + kaggen

Vårat sovrum just nu och en bild på kaggen sen lördagsmorgon då jag vakna av att den höllt på att sprängas.
 

Mysdag

Förra veckan när smyskon nr, 5 och 3 hade lov så passade jag på att mysa lite med dom.
Var i slalombacken grillade korv och fikade sen åkte vi på max och köpte lyxshake och på lite andra äventyr.
Jätte härlig dag!

Bilen

Har ju glömt å slänga upp en bild på ny pärlan :D
 

Helgen

Helgen som var, va faktiskt riktigt bra! Förutom att den började lite halvkasst dock men det gör inget.
 
På fredagen åkte jag till skolan för att träffa min bästaste mentor Johanna<3. Tog 12 tåget hem och Dennis hämtade upp mig hos min mor, så åkte vi och kollade på en lägenhet, en 3A. Den va superfin och allting, men som sagt vi bor i hus nu och Dennis har ingen lust att sätta sig i en lägenhet, vilket jag förstår och jag känner egentligen likadant förutom att det skulle vara skönt för mig i sommar med lillen att ha nära till byn, buss affärer, osv när vi bara har en bil.
 
Efter det åkte vi hem och vid 10 så kom Sebbe och Robert från sthlm så åkte ner på byn, jag gick på en fest och Dennis gick upp till Robert, låg typ bröve varanndra. Sen gick jag dit å va lite folk där och dom drack osv, vi åkte iväg och eldade och sen hem vid typ 1-2?
 
På lördagen så åkte vi ner och käkade på bolaget, jag dennis sebbe och robert sen hem till sebbes mor och kollade på bandyn som vi för övrigt förlorade :/ trist, men dom spelade kasst den matchen.
 
Alla började dricka utom jag då, drog på fest och hade det fakitskt trevligt, jag och babe åkte hem vid 3 på natten.
 
På söndagen blev det FISKE!!!! Som ja längtat så himla kul de är mysigt och ja allt.
Älskar att sitta på isen och känna solens strålar, med en brasa, lite körv och ett pimpelspö i hann!
Åh. I helgen blir det samma visa igen fast med annato folk. LÄNGTAR =)
Världens finaste!
Här frös sötnosan =)

Vill ha- Bebis





Ikea & Newbie från Kappahl <3
Finns dock så mycket större utbud i butikerna när det gäller newbie.

Halfway

Eftersom jag är halvvägs nu och det enda vi har i bebis väg är en Bilstol som vi fick av min faster (tack bästa!!<3) En body och ett par byxor.
 
Börjar känna mig LITE stressad?!
Barnvagn, skötbord, kläder, babysitter, spjälsäng, handdukar, maddrasser, jadu ja vet knappt själv va de är för nå allt man behöver.
 
Kollat blocket lite för jag är inte en  sån som MÅSTE ha allt sprillans nytt, (som en heel deel andra är). Visst skulle vi kunna ta oss råd. Men jag känner inte det behovet, Det finns fina begagnade saker med till ett så himla mycket bättre pris och duger minst lika bra.

Såå i morgon åker jag och bästa svärmor och kollar på en  vagn i Gävle.
Båda 2 är helt såld på den och tycker den är svin frän ;)
Känns som att svart eller brun eller beige eller vit, går helt bort då det känns så himla tråkigt.


Om jag vill ha den så får vi den utav henne (svärmor) <3. Så himla glad att jag har en så bra svärmor (på alla plan)
 
speciellt när man inte har en egen moderfigur i sitt liv..
Vad tycker ni ris eller ros?

4 Mars

Igår hade jag och babe en riktig utflykt. I lördags gav vår älskade jetta upp. Efter att ha kämpat i 5 månader. Ni som har åkt den eller HÖRT den vet vad jag menar.
 
Så igår åkte vi till Gävle för att kolla på 2 bilar, 2 passater, För vi har vela haft det, combi går hur långt som helst, och billig att åka i.
 
Dom var ganska lika årsmodell -99 den ena va gul och den andra silver och kosta lika mycket.
Kolla på den gula först å bestämde oss för att vi vela ha den om inte den andra hade nå mer positivt och det hade den så det fick bli den. Och JAG fick köra den hem! Snäll pojkis man har =)
 
Lägger upp en bild sen för jag har ingen nu :)
 
Men kan ju slänga upp en bild på dagens kagge istället
v20, 19+4

RSS 2.0