Thuva 1 år 4 månader

Lillpulan!
 
Du har just nu storlek 86 på kläder, och väger nästan 12kg, hur lång du är vet vi inte för vi inte har varit till bvc på 4månader men snart så.
 
Du är väldigt omtänksam och är mån om andra, du är så jäkla charmig och go och får alltid andra att skratta!
Men du har även ett väldans humör ibland och du vet vad du vill.
 
Du har 11 tänder, 4 fram uppe, 3 fram nere, och 4 kindtänder.
Du äter oftast bra men det går i perioder där du inte äter någonting, än så länge finns det ingen favorit mat utan du äter det du vill när du har lust.
 
På dagis går det så himla bra, du går mellan 610 och 12, du ger mamma en puss och kram ooch springer in till fönstret och står där och vinkar och gör slängpuss till mamma när hon åker iväg.
När mamma hämtar dig så sover oftast dom andra barnen men du har redan sovit dina timmar så du går omkring inne och leker för dig själv och springer upp i mammas famn och ger henne en kram<3
 
Underbara unge är vad du är<3 Mamma och Pappa älskar dig mer än du nånsin kommer att förstå<3
 
 

Julskyltning

Idag för ett år sedan var det dop för våran lilla prinssesa! ETT ÅR sedan! Helt sjukt vad tiden knatar på och vår tjej blir så himla stor.
 
Idag var vi på julskyltning, träffade 3 tomtar och fick 3 paket =) lite blyg var hon allt för dem =)
Fikade i massor gjorde vi, och dansa kring granen men vi orka inte vänta på godispåsen så det fick hon 1 endå senare :) och vi slapp köerna. win win! 
 
Antar att det inte är någon soom orkar kika in här längre, men skriver för min egen skull och kanske Thuvas sen när hon blir större =)
 
 

Älskade lilla tomtethuva

Här får ni en liten tjuvkik på min tomtegumma<3 så duktig hon var när mamma ville ta kort :')
 
 
 
 

L O V E

 
 

RSS 2.0