31 mars

Så himla mycket som händer med thuva nu tycker jag. Hon kan säga allt, å massor med två ord meningar, hon sover hela nätter och är bara så himla snäll.  River aldrig hemma, klättrar aldrig upp för trappen. 
Måste skryta om allt jag själv gör också,  sen hon var en månad så har vi varit på badhuset inprincip varje vecka -onsdagar.  Hoppas vi kommer fortsätta med det måååånga år till! Buspalatset är vi till var å varannan helg,äventyrsbad, vi åkte slalom i vintras!  Tycker fler föräldrar ska våga prova!  Dennis trodde aldrig de skulle gå och åka slalom men de gick som på räls :D hoppas jag aldrig blir av med mitt barnasinne ibland undrar jag om det är för min skull eller thuva men jag tror faktiskt vi har det precis lika kul <3 älskade barn <3


21 Mars

Hej å hå, vad tiden rullar på!
Snart är det ju för tusan april och då ni är det minsann inte långt till sommaren är här!
Blev så himla glad när jag kollade skatten men ingen aning hyr jag kan få tillbaka så mycket faktiskt. Det kommer så lägligt till sommaren så man hoppas vi kan unna oss nåt roligt tillsammans, det förtjänar vi..
Vore kul att åka utomlands men trist att göra det på sommaren då det är så fint här hemma. Sen om vi ska åka med Thuva på sommaren så rullar priset iväg upp mot 22000, med all Inc.
Men jag skulle nöja mig med att åka till skara, ta in på hotell efter vägen sen bila vidare till skara och bo där på campingen i 3 dar, ska bara övertyga dennis om det ;) åå det är så kul att spåna och planera!:)

s ö t a s t e


känslan när man

Ställer sig på vågen och det visar under 60! Det har jag inte vägt sen innan jag blev gravid, eller då vägde jag 55/56 och har legat på 61/62 ett bra tag efter förlossningen. De senaste 2 månaderna har den visat 60, och det känner jag mig nöjd med, men har endå försökt/försöker omvandla fettet till mukler. För även om jag är nöjd med min vikt är jag inte helt nöjd med hur jag ser ut. Fortsätta kämpa på med träningen och försöka äta bättre i viss mån iallafall så ska de här bli bra å :) 


0Underbara dagar

kolla in den här pinglan, man får passa på att lägga ut lite bilder när man väl tar fram systemkameran
 

Lilla tösabit <3

1år och 8 månader kan säga precis allt (nästan)  och använder två ord meningar,  så himla duktig <3 

Audi a3

Vi måsta ha en till bil härom veckan när Dennis började jobba, så han fick ta passaten och jag fick denna :) perfekt med en bil som drar 06,07 och är billig i skatt och försäkring. Hoppas vi aldrig behöver ta lån på bilar fy, de måste vara de värsta man kan lägga pengar på dem bara rinner genom fingrarna liksom..  Nåja ett tag ska väl denna hålla iaf :) se om vi hittar så snyggare fälgar till sommaren ;)

Thuva

Älskade barn, vad du gör mig lycklig!  

RSS 2.0