2011-04-29

Hej! passar på att skriva lite nu eftersom det är en halvtimme kvar innan bussen går och jag är klar.
Ser ut att bli fint väder idag så HÅLL tummarna för att det håller i sig tills i morron!
-
Men a snart drar jag iväg till Gävle, ovanligt? nä, men ska för en gångs skull inte till skolan.
Och får förhoppningsvis sällskap av Andréa och Linda på tåget :)
Hoppas jag hittar det jag vill ha, köpte en del igår också men a :)
Stannar hos älskling sen, har inte träffat han sen tisdags typ ju :)
Skriver lite osammanhängande men det får ni ta.
Mamma kommer in med lite dricka sen och grillen.
Om jag åker hem i morron måste jag försöka ta mig dit och leta reda på mina klackskor?
men hur ska jag hinna det när jag ska städa ute och inne, duscha, locka håret, gå och handla, på typ 3h bara? Känner mig redan stressad men det gillar jag och taggad till tusen är jag också!
Wiho ha en jävligt bra helg allihopa för det ska jag PUSS!!!!

Ångest

Inte tid för bloggen nu alltså.
Torsdag (I morron) går jag i skolan från halv 9 till halv 4, åka hem till mig med Elina och städa balkongen (troligen.) Sen dra ner till Källarn för sista gången på några månader. Sen hem och städa klart Allt!
-
På fredag tar jag tåget ner till Gävle och handlar lite nytt. Sen stannar jag i Bollnäs på hemvägen och är med Älsklingen min. Tror inte jag kan sova kvar för det har jag inte tid med men ska försöka för det är så underbart!
-
Lördag oh gosh. Antingen sover jag hemma annars måste jag ta bussen hem. Plocka ihop, duscha, gå och handla, möta rebecka, Elina kommer.. Fixa mig. Sätta igång grillen och partyt är igång!

Men ska också hinna fixa grill , och kanske byta soffa.. Åhh jag orkar inte hörs på söndag eller nått!

God Natt

Säger god natt nu. Har packat väskan inför morron dagen! Tror inte det behövs någon dator? Dock sover jag hos älskling i morron så behöver packas lite ombyte höhö. Jaja, bara 2½ dag den här veckan det ska man väl härda? Sen är den bara 22 skoldagar kvar jag längtar verkligen till Sommarlov! Aja. God natt och sov gott =)

Olyckan -
http://www.larm-soderhamn.se/2011/04/25/singelolycka-i-edsbyn-3/

Grillning

Grillat är det godaste som finns!
och HÄR ser man min utväxt VADÅ gråhårig? hahah pinsamt ju.
och anledning till att jag håller för näsan på alla bilder är för att hon nyss skitit..
surpuppan sätter sig och äter när vi andra ätit klart hon.
haft en jätte skön kväll. tråkigt att det inte blev något med Elina bara!
och en sak till som hände som inte var ett dugg kul att se.. Tur att det gick "bra". <3

2011-04-25

Har fortfarande inte hunnit vila för mycket att göra haha. Men nu ska jag faktiskt knäppa på en film som jag läst förut i skolan. får se om den är bra. Hoppas på en powernap också! Åkr och grillar om 1½h så vill vara pigg då. Ha en fin kväll allihopa. Det ska jag, för i morron är det skola. =( Känns ju seriöst som att det är  sommarlov? .. :(
-
Jag älskar dig Marcus!
<3

Bye bye Money

Dom här sakerna SKA införskaffas på trippen till Gävle på Fredag!
Dock så kan det bli ändring på fägerna ;) Sen hoppas jag på att hitta nå mera med såklart!

God Middag!

Hejsan jag hoppas ni varit ute och tagit vara på solen? det har jag gjort sen klockan halv 11!:)
Fått lite färg faktiskt. Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, sjukt trött!
Frukost i Morse
Lunchen
Helt sjukt att man kan vara ute i bikini och SVETTAS! och det är inte ens MAJ!

PS, I LOVE YOU


OCH JAG CITERAR

"HOR- TV4 EN RÖST IN MY ASS FUSK, ALDRIG I HELVETE AT TMADDE ÄR POPULÄRARE ÄN RODDAN.
Jag kan förstå om han förlorat med flera 1000 röster, om nån rik jude typ som hatar att han gjorde en hitlerhälsning ringt flera 1000 gånger.MEN EN RÖST, SNÄLLA, TROR TV 4 ATT TITTARNA ÄR IDIOTER? INGEN TROR ATT DET INTE VAR UPPGJORT. JAG KOMMER INTE TITTA MER, VAD ÄR DET FÖR MENING ATT TITTA PÅ ETT PROGRAM SOM ÄR STYRT AV EN STYRT AV EN PK-KANAL SOM BARA ÄR RÄDD OM SITT RYKTE OCH SKITER FULLSTÄNDIGT I OSS TITTARE.
PUBLIKEN BUUADE, DELTAGARNA FATTAR INGENTING.
DOM HAR REDAN BESTÄMT ATT GURKAN SKA VINNA.
BOJKOTTA BB FRÅN OCH MED NU."

<3


FAN VAD SUR JAG ÄR!!

Några Random bilder ifrån dom senaste dagarna


Lite tid över

Kom på nu att jag har ju lite tid över så då kan jag ju skriva om helgen hitills.
I Torsdags så skulle jag vara med Elina. Men då svarade inte hon på ett tag så då åkte jag med till Bollnäs. Då bestämde jag och Amanda att vi skulle kika film med grabbarna. Så det gjorde vi hyrde the messenger 2? Och så kikade vi hemma hos Marcus. Somnade vi ett kanske.
-
Fredags åkte jag hem med 0940 bussen och duschade mig och fixade mig så kom mamma och hämtade mig klockan 12 och så åkte vi till rengsjö på Ethels 70års firande käkade mat och fika sen åkte vi tillbaks hemåt och då hoppade jag av i bollnäs hos Marcus. Gick typ direkt ut och mötte Amanda så gick vi på stan och träffade lite folk sen hem till marcus och kollade på en film och sen drog han och käkade hos sin pappa. Då kom Larra och hämtade oss så åkte vi hem till amanda så hon fick hämta kläder, sen hämta alkohol och sist handlade vi groggvirke och korv.
Efter det åkte vi hem till Marcus (själva) och började fixa oss lite och hinka groggar. Drog vid 8 ner till långnäs med lite folk men där fanns det ju ingen grill så vi käkade kall korv. Sen drog jag timmy amanda och marcus till marcus igen och så kom Alle och ida så körde vi ölspelet till ingen orkade mer. Sen drog ida och alle och då tog vi ett varsin sovrum, höhö! amanda och timmy sov kvar.
-
Lördag vaknade här hos Marcus vid 10 kanske. Vid 12 kom Dennis och hämtade mig (första gången på 4 månader vi ses) så det var ganska skönt och kunna umågs som vänner. Men iallafall så åkte vi hem till Mamma och Peter och käkade Påskmat sen skjutsade mamma mig tillbaka till Bollnäs. Jag och Marcus har nu duschat och Amanda är på väg. Marcus ska i väg och dricka så vi får se vad vi hittar på för bus!:) Fint väder är det ju iallafall!:D
-
Sådär nu har ni en liten aning om vad som hänt ;) Ha en känon lördag !

Update

Är hos Marcus i Bollnäs och ikväll ska jag vara med Amanda! Glad Påsk på er!

My Weekend

Känner iallafall att jag har saker att välja mellan och göra (; Får se hur helgen blir.
det får ni väl update om på söndag :)

2011-04-21

God morron! Eller godmiddag. Kattjäveln väckte mig halv 5 i morse också. Sen dess har jag inte kunnat somna om. Tänkte tipsa om en komedi/drama film som heter "life as we know it" helt okej bra faktiskt!
Om 20 minuter tänkte jag cykla mot ica och kanske köpa en sallad. Annars vidare mot amanda skola och åka med mamma och amanda hem. Då kommer Linda och så ska jag klippa henne (som jag sa igår?)
Senare så vet jag inte hur det blir med Elina? hör av dig om du läser det här höhö :D
Källarn ska jag iallafall på, för ikväll ska vi måla påskägg och äta dom :D + att Gunilla jobbar då kan kvällen bara bli bra ju =) Typ så ser min dag ut. kommer ju vara på vift hela dagen känns det som så förvänta er inget mera inlägg försen ikväll/imorron.
Tänkte slänga in ett inlägg om helgen alldels strax.

Källarn

Hinner inte mer än komma till Källarn så ringer Elina. När hon kom så drog vi till raggis en sväng. Känner mig handikappad som inte träffat folk på as länge! stod och stampade runt av rastlöshet. Men sen drog vi tillbaks till källarn där vi var själva, tills det kom några. Suttit där och pratat med folk tills nyss. Då jag tog cykeln hem. Skönt ute ! Och hoppas det löser sig för Viktor och hans axel, fy.. Aja kanon dag iallafall!
-
I morron ska jag cykla/åka upp till Mamma och klippa Linda. Vi ska klippa topparna och klippa upp det lite så det känns som att jag borde klara av det. Senare så kanske Elina kommer till mig så ska jag klippa hennes toppar också ;) får väl se, före sista april iallafall! Men med det här inlägget säger jag GOD NATT OCH SOV GOTT kära bloggläsare :D
förresten håller jag på att "byta" bena, som jag haft sen typ 7:an? får se hur det går, hihi

Aj.

Peter skev nyss på FB att han hade gjort världens vurpa idag. Precis när jag kommit innanför dörren och gjort min. aj kan jag säga. Skrapade bara upp smalbenet men endå :) Jaja, jag halkade iallafall inte någon gång i vintras så det var väl den som kom nudå ;) Nu ska jag dra iväg och köpa glass och sen umgås med folk. Hörs sen och huj :)

Bästa finaste vän!

du förtjänar det bästa man kan få! Och nu taggar vi till en världsbäst sisa april och att det snart är sommar! ♥
Puss.

Kvällen

Bollnäs, Källarn, Hälsa på Marie, Hälsa på Ulf, dra och gratta lill kusinen? Jag vet inte.
Buhu kommer sluta med att jag stannar hemma. Fast ne. Aja det märks väl.
Nu har jag duschat och klätt mig iallafall (: Ni får gärna smsa 0701054739!:)
Förresten beställde 2 nya parfymer idag :D

2011-04-20

Marcus gick precis. Så jag ska kolla klart på harry potter 6, och sen duscha. Efter det fixa mig och gå ut på byn och källarn tror jag :) Känner egentligen för att sitta inne. Men fy vad ovärt. Ha en bra dag!

Grattis till Maja som fyller 5 idag! ♥

2 månader


Sorry!

för dålig uppdatering. Glömde helt bort bloggen igår när jag var med Marcus. Vi klev upp och åt frukost kollade på film? också fick han ett påskägg av mig med godis och två snusdoser i, + cola hihi :)  Sen käkade vi potatisgratäng och korv, as gott tyckte jag iallafall :) Sen drog vi ut till multi där det var lite folk. Sen hem igen, då blev det ansiktmask och dusch och efter det massage, kände mig verkligen som en snäll flickvän igår heehe ;) Här får ni lite bilder.
för mig är det bara du..

2011-04-19

God Morgon! För min del iallafall marcus ligger och sover ännu (som vanligt). Så jag tänkte ta cykeln och köpa lite frukost till oss, hihi. Får se vad som händer idag, inga planer annat än vara med min fina. Ni får ha en super bra dag där ute!
Multi

SISTA APRIL

fifan vad jag längtar. Grilla, och festa med världens bästa folk. Kan det bli bättre? skulle inte tro det!!
vi får väl se vem som däckar först?;)

Underbara dag

Jag och babe drog till bollnäs som ni vet och käkade på Kina, alltså 30 spänn för ett glas B cola rena rånet förfan! Me gött vare! drog och stekte i solen innan vi tog bussen till byn. Gick hem till mig och hämta cykeln, drog till Ole och hämtade huvudverks tablett sen till Multi där vi satt till 20, då jag elina och alex gick till söder, vänta tills elinas buss kom sen så satt jag och alex och prata till tobbe och eric kom då gick alex med dom hem. Och nu sitter jag här. Ska duscha och så kommer älskling och sover med mig!:D i morron med fy vad underbart :') !
Första bilderna på oss nykter ! ;D kan verkligen säga att det här är bjudbilder ifrån min sida iallafall.
Elina är ju snygg som vanlit hon ;) och TACK underbara du för dagen!

13:59

Yepp nu blir det byta om och fixa sig lite bättre och dra till bollnäs för andra gången idag då, hehe :) Får se vad vi hittar på, käka ska vi iallafall göra och det ska bli såå kul att vara med min saknade vän igen.  Det var ju som sagt ett bra jävla tag sen.
<3
(haha vadå party pic? 3 olika fester ;)

Tjosan

Hemma igen nu. Köpte klippkam, tupperingskam, och "permanent" kam (?), ansiktsmask, energy drickor och lite smycken. Hittade en helt okej jacka också men fick beslutsångest men tror jag skickar ner mamma så hon får köpa den då hon ska till Kicki. Var trevligt att åka iväg med mamma en stund. Vi var till Ethel en sväng och fikade också. Hon fyller 70 på fredag så då blir det att åka till rengsjö och käka grillar + tårta, yummi! Får se om Elina hör av sig idag om vi skulle åka och äta. Märks. Ha en fortsatt trevlig dag! :)

ååh!

Jag HATAR dålig hårdagar då det inte går att göra någonting med det! seriöst jag blir så arg och frustrerad. Aja nu kommer mamma och hämtar mig iallafall! får se om det blir nå "shopping". Men känner nog att jag måste hålla i pengarna, men vi får väl se. Hörs senare då :)

Tidsfördriv

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
varken längre eller kortare nöjd som jag är!
Skulle du vilja väga mer?
Haha ne verkligen inte, isf mindre
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Ja..
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Nej klarar mig bra endå.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
det är Möjligt. 

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

ja

Kan du slicka dig på näsan?

Nepp

Kan du kolla i kors med ögonen?

Ja

Kan dina föräldrar lita på dig?

Mamma kan det

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Inte i vaket tillstånd?

Kan du vara på fest utan att dricka?

Ja det kan jag, om jag vill!

Kan dina vänner lita på dig?

Ja

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Jag har det redan. Men skulle ALDRIG göra om det, fyfan vilken smärta :P

Kan du suga?

Fel person att fråga, haha!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja


Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

För väldigt längesen isånnafall

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Min mamma iallafall

Har du ett syskon?

Ne jag har 5, Johan 96, Lovisa 00, Alex 01, Marcus 02, Amanda 04.

Har du varit full den här månaden?

Ja eller inte full, men lull iallafall ;)

Har du någonsin haft sex med någon den här månaden?

Mmmh ;)

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Förmodligen

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Kul med frågor

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej, inte sen igår kvälls

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Nja eller jo det har ja väl.

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

m

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

nej.

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Ja och det kommer ALDRIG att hända.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

HAHA ah flertal gånger

Har du haft sex med mer än tre personer?

Ja, det har jag. Men inte samtidigt.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Jag har ingen "bästa" vän.

Vem älskar du?

Min familj, Mina vänner, Våra djur, och min fina underbara älskling!

Vem hade du senast sex med?

Marcus

Vem vill du bli full med?

hmm "the old gang"!

Vem är den bästa artisten?
Ingen aning.

Vem pratade du senast i telefon med?

Marcus

Vem har du en liten crush i?

vadå crush?

Vem är snyggast i världen?

Paul Walker och Robert Pattison!

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Mamma

Vem är snällast i världen?

Ja du ingen aning tomten kanske

Vem är din bästa kompis?

Ja, det har inte ändrats sedan sist.
Vem vill du prata med?

Det vet den.

Vem sov du med senast?

Älskling <3

Vem såg du full senast?

Marcus, haha jävla pajas

Vem vet allt om dig?

Dennis då.

Vem kysste du senast?

Marcus!

Vem kramade du senast?

och marcus igen!

Vem kan berätta allt för dig?

Inte vet jag. Den som känner för det.

Vem kan du berätta allt för?

.. den som vet allt om mig då.
Vem hatar du?
hatar ingen


--

2011-04-18

God morron bloggen! Ja jag är uppe 7 (på min första lov dag!!). Fattar inte låt mig sova.. Aja ska ändå åka om 2h så kan väl pilla lite med bloggen käka frukost och fixa för dagen tills dess då. [: Hoppas på att solen tränger förbi molnen så vi får underbart väder idag också! Bloggar mera sen.

Älskade vovvis. Ska försöka ta bilder så det blir lite roligare inlägg tills dess får ni nöja er med gamla!;)
-
Förresten om det är NÅN som vet hur man lämnar in en mobil till halebop.se kan inte ni snälla kommentera och hjälpa mig då!?:)

Good Good Night

Ska lägga mig framför big brother. Hann aldrig kika på dom jag inte sett får göra det en annan gång. Har stor städat min lägenhet och insett hur mysigt och bra jag egentligen har det! Dessutom så ringde Mamma precis och frågade om jag ville åka med till bollnäs i morgon bitti så jag gör nog det! Lite egen tid. Men nu blir det BB och försöka sova i sin egen säng och ensam! buhu! (miss you älskling.) God natt och sov gott ni som läser! [:
Efter sommaren när tatton förmodligen blivit ännu fulare, blir det att fixa till den! (om det går! förhoppningsvis....) struntar i om andra tycker den ser "bra" ut för det gör inte jag. Så innan det blir en ny ska den här göras klart!
Jag längtar.

min bara min

i love you so ♥

Marilyn Monroe

- I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go,
things go wrong so that you appreciate them when they're right,
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart so better things can fall together


Veckan

Såhär ser min påsklovs vecka ut. Ska självklart vara med marcus någon dag till. Sen någon utav dagarna åka till Mamma och äta påskmat. Men vet inte vilken dag man gör det? Aja. känner på mig att det blir en kanon vecka iallafall. :)

Blogga igen

Wihooe nu ska jag äntligen börja få blogga igen. Varit lite tråkigt faktiskt. Så nu har jag suttit en timme och fixat någorlunda design. Iallafall tycker jag för min egen skull. (så nu kan vissa sluta tjata!:D)
Så vad har jag gjort i helgen då?

Fredags så blev det pannkaka av allt ihopa. Tur man har så himla goa vänner! Tog iallafall bussen till Bollnäs och gick hem till Amanda med henne. Hon åt och så fixade vi oss. Sen vid 21 kom Lars, Per, & Basse och hämtade oss så åkte vi till Söderhamn på in da club? var som ett dagis med musik. Ingenting för mig! Men hade riktigt trevligt ändå!:) Vid elva åkte vi till Donken sen tillbaks till Bollnäs. Där jag hoppade av på Långnäs för Marcus var där så gick vi hem till han och "sov". ;)

Lördag vaknade av jätte fint väder och världens baksmälle huvvevärk! gick på nya konditoriet och köpte frukost till oss. Sen när jag kom tillbaks frågade marcus mamma om vi ville åka med till deras stuga. efter många om och men så gjorde vi det! Skit fint där, hoppas jag får åka med dit någon mera gång! Vi åt grillat och spelade TP, jag och marcus duschade och kikade film. Fast jag somnade vid 22 (a).

Söndag fick kliva upp astidigt typ 10? fast då hade jag ju ändå sovit typ 11h? Haha. Då blev det packa ihop och fara. Stannade hos Marcus en stund. Sen tog jag bussen hem. Och nu är jag hemma. Mamma har hämtat min cykel hos Ulf och jag håller på och tvättat. Ska springa ner och hämta det snart + duscha. Sen försöka hinna se klart på alla missade bb avsnitt innan utröstningen ikväll. Super helg må jag säga!

Jag ska göra allt. För dig. För mig. För oss. ♥

RSS 2.0