Grattis älskling på 8-månaders dagen! <3

Gud vad tiden går fort min lilla trollunge. Det är en gåva att få vakna upp bredvid dig varje morgon och spendera dagarna med dig. Är så tacksam att det var just DU i min mage, jag älskar dig så otroligt mycket, du är det absolut BÄSTA som har hänt mig det får du ALDRIG glömma!<3


Ungefär såhär glad var hon när jag försökte ta bilder. Heheh. Hon somnade gott efteråt. Fick iallafall några glada bilder =) sötunge
 

Världens bästa tjej! Min Thuva <3

 
 
 
 
 
 

Malvina och Thuva

Var till voxna i fredags då min kusin var uppe ifrån stockholm! som har en tjej som är 3 månader yngre än Thuva. Jag dör hur söt hon är!! Goungarna våra<3
 

Thuva 8 månader

Thuva blir ju 8 månader nu på torsdag så tänkte skriva lite om vad som hänt på senaste tid =)
 
* Hon har lärt sig vinka så när man säger hej hej så vinkar hon, även när hon ser sig själv i spegeln super kul tycker hon (och vi med :D)
* Hon har lärt sig vart lampan är om man säger "vart är lampan" så tittar hon mot taket =)
* Hon bajsar nästan varje dag på toaletten! Super duktig. 
* Hon börjar mer och mer gå över till strl 74. (Byxor i strl 68 är fort kort och bodys funkar precis, börjar bli kort i ärmarna)
* Hon älskar fortfarande att bada! Vi gör det nästan varje dag och 1 gång i veckan på badhuset =)
* Hon äter typ allt men gör också grimarser till ALLT herregud vilka skratt man kan få av ungens miner!
* Hon sover ca. 3h på förmiddagen och 2, på lurer på eftermiddan på ca. 1h =)

* Maten
Frukost: Gröt
Sen kanske lite välling innan hon somnar
Mellis: clementin/banan/smothie
Lunch: Mat på burk eller blodpudding.
Mellis: Välling
Middag: Smakar av oss eller får på burk
Kvällsfika: Gröt eller Välling (eller båda)

* Hon går och lägger sig 1930 varje kväll äter vid typ 0200, och kanske vid 0500 då brukar hon kommer över till vår säng och sen kliver vi upp vid 0630 äter frukost och sen går och lägger oss igen.

Thuva i sin nya jacka!
 




Cross

Var till pappa i voxna igår för killarna ställde av crossarna där och skulle åka lite i skogarna där kring, så då passade jag och T på att vara med Lovisa och Marcus =) En fin dag.. Längtar tills i sommar när man kan knäppa dem på banan =)
 
 
 

Hurtbulle !

I måndags gick jag en PW med J & K på 3,5 km i tisdags gick jag en PW på 3km och igår 5,2 km ! Hoppas mina dojjor kommer idag (!!) Då blir det en tur senare med :) annars kör jag nog vilo dag idag ;) 
 
Igår var vi på badhuset å plaskade järnet! Sov hos mim mammq gjorde vi i natt med. Mys.

Min Tuffing

 
Min lilla sjuka tuffing idag, är hon inte härlig så säg!
Älskade barn

Operation - Thuva sova i sitt rum

Börjar ikväll .
 
 

7 Mars

Hejsan!
Idag så gick jag och T upp vid 7 och åt frukost! Sen la vi oss igen och sov till 10 tror jag hon var =)
Klev upp 1030 åt, åkte på byn och skjutsade min mormor, och sen gick jag ut och gick med Kristin och Bea (hennes hund)
 
Denna rutt blev det, fy tusan va svettig jag var, hade vinterjacka i 5+. Haha måste införskaffa en vindjacka.
Ignorera tiden, vi hade barnvagn och hund och stannade flera gånger =) så lite fortare gick det nog förhoppningsvis!
 
 
Jag i morse, tog hål i läppen igår, aså fyfan det gör nästan ondare än att föda barn!! vet inte riktigt om jag trivs ännu, känner mig lite barnslig typ som att jag går i sjuan. Haha hade ju där förut när jag gick i 9:an å typ 2 år tills jag svalde pluppen och inte hade nån annan och det vöxte igen men får väl se hur länge den blir kvar =) 
 
 
Ikväll ska vi bara mysa. Köpte hämtmat och spelat kort, i skrivandes stund så dusch/badar min älsklingar, och jag ska hoppa in efter dem. Sen blire väl lite bus innan lilla T ska sova =) undran sa flundran va ja ska hitt på, tippar på att D ska spela så =) 

All kärlek <3
 

Sovrum

Om möblering igen. Ignorera det stökiga, inte lagt på överkast att vi har hall lampan i sovrummet, och att jag inte bäddat Thuva säng eller nåt =) tog av bara farten för kul! 
 
 

Grattis lillebror på 18 års dagen!

 



HAHHA OBSERVERA att det är BJUD bilder deluxe! ;)
 

Igår/idag

Igår kom min lillesyster Amanda till oss kl 7 på morronen eftersom dem har lov. Så hängde vi till kl 15 då vi åkte på badhuset och mötte upp min lillasyster Lovisa så badade vi + Thuva =) Sen åkte Lovisa med hem till oss, käkade sen la vi oss typ, och jag har Lovisa har mest spelat kort idag, jag vann TIO gånger i rad mot henne på vänd tia hahaha! Hon vann ingen.
Sen när Dennis sluta åkte vi till min lillebror (där lovisa marcus å loisan oxå bor) och firade honom som fyller 18 idag! GRATTIS :) 
Innan vi for mot byn så hälsade vi på min pappa också och så var faster där! trött thuva men lite gos fick dem iallafall =)
Nu sitter jag och väntar på att D ska duscha klart så vi kan äta kvällsfika sen ska jag baske mig sova! Thuva sover redan hon =)
 
Ha en fin kväll :)

 
 

Dagens lilla Thuva

 
 
 
 

Den aboslut bästa helgen på länge

På fredagen så hängde jag och Thuva! Sen gjorde jag Dennis och Sebbe hemmagjorda hamburgare asmums!
Sen vid typ 1930 precis när Thuva skulle sova åkte jag på byn och var med Kristin och Jennifer till typ 11, as trevlans! Gled runt i passaten och snackade skit.

På lördagen klev jag och T upp 7 ( Eftersom Dennis hade LAN helg så sov han ) Så skjussa ja T till min mamma och så for jag och mina 4 syskon Marcus Lovisa Amanda och Alex mot Borlänge! För bad!
1030 var vi där, och badade till strax efter 13, då åkte vi på kupolen och käkade och kollade i affärer. Köpte bara en onepiece till T.
Det var en super rolig dag men mina älskade syskon! Det gör vi om =) Plus att badat var ju as kul! Mycket roligare än sandvikens äventyrsbad.
Väl hemma pussade jag ihjäl min lillfia så gick vi och la oss i tid :) jag var bra trött haha.

Söndagen så sov/gos/sov vi i sängen till 12, alla 3. Sen åkte jag och T till mamma och Peter och åt potatisgratäng och kött. Sen hem och jag busa med T till alla grabbar åkte hem, sista åkte 1920 typ =) Sen gick vi och la oss allihopa :)
 
En kanon helg! <3

Såhär ser man ut om man får tag på en sur godis (inte min klubba) haha. (IGGA MITT BULLFACE)

Tycker man ser (även om bilden på D inte är den finaste och bästa) så ser man endå att dem har lika ögonbryn
ögon och mun, ;) Mina fina <3
 
Thuvas nya dress! Köpte den på Cubus för 89:- ;) Ett kap!!
 

Dagen i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweetheart
 
 

Thuva Nova Lilja

Jag måste bara lätta på mitt hjärta som värker av kärlek för mitt älskade barn.
Jag tror verkligen att om man är mogen, så barn den absolut finaste gåvan i livet. Det bästa en människa kan få.

Sen du kom tills oss har du förändrat mitt liv. Innan du kom visste jag inte var riktigt glädje var. 
Du har gett mig så mycket på bara 7 månader. Du har gjort mig till en mycket bättre person. Att få vara din mamma är det bästa jag vet och mitt största mål i livet är att du ska vara lycklig. Är du lycklig så är jag, att se dig le gör att hela jag blir varm i kroppen. Att få dig att skratta och att du nästan alltid är glad får mig att känna att du trivs med oss att vi faktiskt är bra föräldrar.

Jag kan inte förstå att jag hade turen att just du kom till mig. Du är det absolut finaste jag vilat mina ögon på. Att varje dag få vakna upp bredvid dig är en gåva. En gåva som jag verkligen tänker ta vara på. Jag är så himla glad att jag fick dig som 19 år. Det betyder att jag får dela mitt liv med dig mycket längre och att jag får se dig växa tills du själv blir gammal. 

Om du någon gång läser det här så ska du veta att mamma älskar dig så fruktansvärt mycket. Du är det bästa mamma och pappa har! Jag hoppas du vet att du alltid kan komma till oss om det är någonting, och även om du kommer tycka att vi är dumma ibland så är det bara för att vi vill ditt absolut bästa. Du är det dyrbaraste vi har och vi ska göra vårt allra bästa för att ingenting ont nånsin ska få hända dig.

Tack för att du kom till oss, för att jag får tillbringa varenda dag tillsammans med dig!

DU är lycka för mig. DU är kärlek för mig.

Jag älskar dig min fina Thuva <3
 

RSS 2.0