T<3

 

1 Advent <3

 
 

Vecka 32

80% avklarat!
Jippi. För tillfället just i denna stund känns det mesta jobbigt. Känns som alla förväntar sig så mycket av mig och ingen förstår ( eller bryr sig ? ) hur tungt det är och hur ont i min rygg och framfog jag har, hur illa jag mår konstant. Sammandragningar var tionde minut, kan inte sova på nätterna.
Man ska såklart inte gnälla men det här är min blogg och det känns som ett bra ställe att vräka ur sig på.
Jag har till skillnad från förra gången väldigt svårt att gråta. Jag vill gråta men det går liksom bara inte.
Kanske för att det mesta är bra egentligen och jag har väl egentligen inte något riktigt skäl att vara ledsen men det känns bara som att det skulle vara skönt...
 
Tack och lov för min älskade unge utanför magen. Thuva, vad skulle jag göra utan dig? vad gjorde jag innan dig? Tack för allt du gör, och för att just du gjorde mig till din mamma. Du är mitt liv. Jag älskar dig <3
 
 
 
 
 

Vecka 31

Ibland när magen ser liten ut får man passa på att ta kort 🙈🙊 kvällarna är värst, igår fråga dennis mig om jag skulle sprängas 😅 förhoppningsvis inte än det är ju trots allt ca.9 veckor kvar!
 
Igår hade jag en mörk tröja på mig på jobbet och så stod jag och pratade med en framifrån, de var ganska mörkt i rummet, sen när vi skulle gå så vart hon alldeles chockad för då såg hon att jag var gravid 🙊 hon hade lite sett magen innan 😄

sista dagen i vecka 30!

ignorera mina fjantirier :P kan man gö nå annat när dennis tar kort :P
 

Underbara helg

Men viken bra helg vi haft!  Jag och min lilla familj. 
När vi slutat i fredags åkte vi direkt mot Gävle, och donken gick in och åt i lugn och ro satt vi där i säkert en timme! Sen åkte vi på city gross och köpte godis och Thuva fick en docka och en bil. Sen åkte vi till hotellet och checkade in och plockade lite på rummet :)
Ganska snabbt gick vi ner till bassängen längst ner på hotellet och badade (dennis och Thuva iallafall)  jag satt och va badkruka och bastade!  Men de vae hur mysigt som helst :) sen la vi oss alla tre i sängen och somnade alla tre strax efter 20, med kläderna på 🙈 vaknade sen och tog av oss men sov typ till 730, dagen efter sov som,en kung och det var inte igår jag gjorde det kan jag säga! 
Älskade ni..
På lördagen så åt vi gofrulle såklart! Sen drog vi not sandvikens äventyrsbad och badade i cirkus 2,5h så himla kul! 
Sen drog vi och åt innan vi for hemåt :)
På kvällen gick jag och Thuva till mamma, eller dennis fick gå sista biten för min mage och rygg balla ur men de va super mysigt :)
I samma vagn som ja själv hade när ja va liten :)
Bästa tösen <3
Och igår söndag, farsdag 
Vae vi till min faster och träffade min kusin och kusinbarn som är lika gammal Som thuva, och på kvällen Kom mamma Peter pappa och Amanda och åt med oss :)
En perfekt helg helt enkelt! Tack alla <3

Vecka 30

 
Tiden spriiinger iväg. Det börjar närma sig nu. Jag funderar varje dag hur i hela friden jag ska orka jobba 7 veckor till men jag ska verkligen försöka. 
Foglossning är inte att leka med och nätterna är inte roliga. Men men man ska inte klaga :)
Bebisen låg ju tillrätta sist hos bm och det känns med alla sparkar på revbenen och blåsan. Dessutom svårt att andas men det hör ju också till ;)
Får panik när jag tänker att ungen SKA ut, jag VILL inte fy, även om det är världens bästa upplevelse så gör det så förbannat jävlans ont :P men det är de ju såklart värt :)
Aja nu ska jag kika på dr Phil och sova :D 

Happy Halloween 🎃

Hoppas alla haft en kuslig halloween det har vi iallafall! :)
 

RSS 2.0