coolt

Det finns 20st i hela Sverige som heter Falström (vi är foikbordsförda  med FAL, jag pappa maria lovisa marcus och thuva. Men vi skriver själva FAHL.)
 
Det finns  49 stycken i hela sverige som har Thuva som tilltalsnamn.
 
:)

right now

hahha
 

VILL HA

Till Thuva!
Tossisar har jag tänkt köpa så fort jag kommer iväg till någon affär!
Men det andra kanske hon kan önska sig till dop present eller julklapp? ;)
Bumbo stolen vill jag verkligen ha! Tror hon skulle gilla den jätte mycket plus att den kan man ju sätta na i duschen med! :)
 
 
 
 

Foto av Cajsa

 
 

drööömmer

Ååååhhh va ja längtar tills vi köper huuus!!! Jag vill helst bo i knåda i ett hus med bra planlösning helst enolansvilla då jag nog bara vill ha ett barn å annars känms de som att de blir för stort lääängtar till å få inreda precis som man vill och köpa nya möbler göra ett fint princess rum till skrutt och så ska de va ett stort garage till min älskade kille och en STOOOR toalett å tvättstuga!! Fram för allt längtar jag till att ha UTRYMME och kunna göra VAD jag vill (inrednigsmäsdigt, tapeter spikar osv.) Så fort jag är mamma ledig klart å får ett fast jobb så är de fritt fram å börja kika! Längar! Får dock tänka att jag är bara 19 jag hinner få mitt drömhem ellerbjag SKA hinna få det ;)

all my love to my little family

Familj ♥ Kärlek ♥ Lycka ♥



1 månad 27 dar

Var ju som sagt på bvc idag lillan är 58,5cm lång och väger 5180g!:) älskade barn va du växer ♥
På måndaf ska vi träffas alla mammor å barn från flräldragruppen igen! Tycker det är så roligt :) Sist

life as a MAMA

Planer för denna veckan. Idag var vi på bvc sen direkt hem och lagade mat till pappa Dennis och åkte med den till han på jobbet sen åkte vi och handla, tanka, hämtade min lillesyster och nu ligger vi hos mamma och myser. Jag och Thuva alltså. Tror de va i morgon jah och Cajsa skulle ses åså ska hon knäppa kort på oss :D tror ja :) På onsdag ska vi iväg och bada igen hoppas jag :) Sen är de väl lugnt med planer. Skulle vilka träffa Jeanette å mina småkusiner. Allt för längesen.♥ Även mormor ska ja himma träffa :) Så har lite å gö i veckan iaf :)

igår

Badet igår sen kom dennis efter jobbet så tog vi en promenad på bym innan vi tog bilen hem. En jätte bra dag ♥
 
 
 

veckans "träning"

5 promenader och 1h simning på 5 dar. Är verkligen stolt över mig själv som hållt i och kommit ut varenda dag. Önskar jag hade en våg och kunde väga mig en gång i veckan för att se om det händer nåt. Men samtidigt så är det väl egentligen inte kilona det sitter i utan formen/utseendet på kroppen. Vi får se om jag orkar hålla i och resultat Om nån månad.

Plask Plask

Sitter i sängen hos min mor och hon och thuva ligger alldeles bredvid och snarkar ikapp.
Ska alldeles strax väcka dem för att åka ner på badhuset! Jag och Thuva ska plaska i barnpoolen en sväng och sen tar mamma henne så jag får simma en halv timme! och ha lite "carro tid" skönt!
Kl6 kommer hjärtat och hämtar oss. Ska bli kul hon tyckte ju det var så roligt förra gången så :D
Hoppas vi får det här till rutin!  Varje onsdag, eller lördag för det är då dem värmer upp poolen.
 
Hade gött!
 
 
Första kommentaren lillan får är alltid "åååååj va mycke hååååår hon haaaaar!"
 
Hihi gofia <3
 
 

Fuiji

Sitter och beställer bilder IGEN (gjorde det förra månaden också). Men sen thuva kom har jag tagit säkert över 2000bilder på henne! Och jag har dem på datan, telefon och dropbox men om nu alla system skulle krascha så har jag dem på papper också! Plus att jag vill sätta upp dom hemma också såklart =)
Man får ju 100 bilder gratis om man blir medlem =) Ska nog beställa nån förstoring med.
 
Skulle egentligen ha väntat till nästa vecka för då ska Cajsa fota oss igen! Men äh kan beställa igen nästa månad haha! :D
 
Mammas lilla tjockis <3
 
 

work that body back

Har börjat powerwalka/springa nu. Även ska jag börja simma 1-2 gånger i veckan. Får se om jag köpet ett gymkort senare men vill inte göra för mycket så jag tappar lusten utan göra det jag gillar helt enkelt. Igår längtade jag hela dan tills Dennis skulle komma hem så jag kunde få gå ut å svettas i söndags var jag svin trött men gick ut endå. Visst de var bara 3km och igår 4,5 men de är bättre än inget och tar lagom tid. Sen när jag klarar dem utan problem så blir det längre / mer spring. Är taggad på att gå ner minst 3kg och få en fastare kropp. Mest låren jag är missnöjd med och magen såklart. Huvudsaken jag är nöjd med mig själv till sommaren :) lets do this
 

7 veckor

 
 
 Idag blir min prinssesa 7 veckor! Hela sju veckor sen mitt liv började ett nytt kapitel och började på riktigt och jag låg i smärta och krystade ut en alldels perfekt liten tjej <3
 
Det har verkligen varit de bästa veckorna i mitt liv och livet har verkligen fått en mening.
Varje dag är en gåva tillsammans med mina älsklingar och jag försöker ta vara på dem och ge dem all kärlek jag har! För dem förtjänar det bästa <3
 
Mitt liv är verkligen perfekt och jag har allt jag kan önska mig, och mer därtill.
Jag har världens bästa pojkvän, min bästa vän och livskamrat. Vi har så roligt tillsammans och vardagen med dig är aldrig tråkigt. Jag vet att du alltid finns där och ställer upp för mig.Tack<3. Du får mig att känna mig älskad. Vi har tillsammans skapat det finaste man kan få i livet. Ett barn och världens finaste dotter fick vi<3.  Jag kan inte önska mig mer än så.
Men att vi dessutom bor i ett mysigt hus ute på vischan och har det väldigt fint och en bra bil och med inkomster så vi klarar oss och kan lyxa till det då och då det är det inte alla som har vid 19 års ålder. 
Jag är så himla lycklig. DU är det bästa som hänt mig. För utan dig hade jag inte fått just min lilla Thuva och hon är precis som du det bästa. Ni är mitt allt<3
 
 
Man väljer hur man vill leva sitt liv och jag har till största del mig själv att tacka att tagit mig hit där jag är idag.
 
Man kan vara sur över sin barndom för att man inte haft den bästa. Man kan vara sur på folk som har svikit en man kan vilja hämnas till varje pris. Man kan supa sig genom helgerna eller sitta inne och deppa ihop, man kan älta det som varit. Man ser och hör folk ständigt klaga på sitt liv.

* Det alltid finns dem som har det värre så tänk på det.
* Man väljer ALLTID hur man hanterar saker som händer i livet
* Sluta älta det som varit för ingen kan förändra det förflutna så det är bara onödigt att tänka på det som varit och vara sur arg eller ledsen.
* Förlåt människor som sårat dig. Ge dem en ny chans eller gå vidare utan dem i ditt liv och se det som något positiv för dig själv. Du behöver inte människor som gör/vill dig illa i livet.
* Välj att ha människor som påverkar dig positivt och ger dig något positiv i livet så som glädje.
 
Nu är jag inte den som bestämmer att det är just såhär man ska vara.Men jag vill bara dela med mig om hur jag ändrat mitt liv och hur jag ser på saker och ting IDAG. Det har inte alltid varit så. 
 
 
 
 

RSS 2.0