18 månader

12400g & 84,5cm min stora tjej <3 

Lördag

Helg igen, jag harprecis varit och tränat och Thuva sover. Hon ska nämligen iväg på bus med farmor Putte och Alicia idag. Spännande  och roligt för henne,  själv tänker jag slöa i sängen HEEELA DAN! (elr iaf tills t kmr tillbaks ;) har nog inte hänt på typ ett år.

röda dag

Blev inge badhus så det var stängt.. 
 Fick super dåligt samvete för thuva satt å sa bada bada hela tiden
tiden.. :( så vi får åka dit i morgon istället :) sen är det jobb torsdag/fredag 8,5h på dagarna. Fy. Men men timmar är bra! Nu är.vi hos mamma och ätit tacos, kolla på hus och gymmet har vi också hunnit med
bra dag!



Tisdag

Idag är vår planer, badhuset! Sen ska Thuva vara hos mormor en sväng och jag drar iväg och tränar :) får se hur länge dom orkar ha henne så man kanske hinner hem och vila en snabbis också ;) vore ju skönt.. 

gravid

När jag ser denna bilden kan jag inte låta bli och tycka att jag var fint gravid och  kan inte låta bli att lääängta tills nästa gång <3 även fast jag är så nöjd som jag är så tycker alla att T ska ha ett syskon så typ 2016 vill jag ha nästa ;) om de får gå enligt mina planer :D 


lillfisen

Måste bara skriva Tack farmor och Putte som kom och lekte med Thuva idag, guud vad kul hon tyckte det var och de syntes att hon verkligen uppskattade att någon annan än mamma och pappa kom och lekte med henne. Glad tjej = glada föräldrar :)
Somnade 1730 i min famn och vakna en halvtimme senare av gallskrik såklart 4/5kvällen Irad hon skriker å skriker flera timmar innan hon somnar och sen vaknar hon och skriker på natten också. Hoppas det går över snart :( 
Annars har det varit ännu en slö skön dag Leffe Och emelie kikade förbi dom också :)
Imorgon blir det badhuset så nu ska jag göra kväller! Innan tösen vaknar igen.. 

En liten suris tidigare idag :)

Thuvas rum <3

Guud vad jag inte förstår alla som har sjukt fina barn rum. var gör dem av alla leksaker?! När vi flyttar ska jag köpa rosa lådor till  expediten plus en till expidit. Då ska hon även få en TV och bord/stolar så hon kan sitta och fiffla vid. Egentligen skulle hon fått det nu till jul men det var slut på Ikea :( så det får köpas snart endå :) hoppas det är stora rum i vår kommande hus ;) har så många planer men man vill ju inte köpa för mycket innan så det inte passar sen :/ känns som.vi bara bor tillfälligt fast vi egentligen kan bli kvar flera år till.. Fy den tanken är inte rolig. Vill flytta!

Det blev träning!

Det blev ett arm pass så nu ligger man och skakar haha 😂 skönt att vara själv på gymmet.

Söndag

God morgon :) sitter i soffan med lillan, pippi spelas på datan och narnia på tvn :) Dennis får sovmorgon för första gången på för alltid typ ;) förtjänar han! 
Funderar på om jag ska ta med Thuva å lämna henne hos mamma och träna eller om jag ska vänta tills hon ska sova :) klura på den en sväng. 
Annars har vi inga planer idag vad jag vet. Skönt. 

vilken dag!

Vi åkte ju till pappa och fixade det sista med passaten så nu ligger den ute. Kölbulle fick vi också mums! 
Sen åkte vi till pappa och har flyttat upp tvrummet och greja ihjäl mig för.om de ska bli nåt.gjort får man anlita Cärro! Orkar inte träna ikväll för det känns som jag gjort tillräckligt så en dusch på det här och en hårdmacka framför tvn innan sängen får det bli! God natt :) 


Lördag

God middag! 
Ligger i sängen med lillsmulan som sover men är piggare idag. När hon vaknar ska vi till pappa och fixa det sista på passaten innan den ska ut på försäljning nån som vill köpa?! Tycker det är ledsamt att sälja bilar den har ju endå fraktas våra arslen i 2 år.. Men eftersom vi nu har skodan behöver vi en mindre billigare bil. 

Ikväll har vi inga planer vad jag vet :/ får bli träna om inte nåt roligare dyker upp :) ha en fin lördag alla ni som fortfarande hänger inte hit ibland! 


Gjorde dumlepaj igår mums!! 

Sjukstuga

Här hemma har vi legat i sängen/soffan hela dagen med en sjuk tjej, 40 grader feber men inga andra symtom. Hoppas hon blir på bättringsvägen snart :) försöka fördriva dom sista timmarna innan det blir sängen för tösen och gymmet för mig 👍

ledig dagar

 fy vad skönt det är med lediga dagar trots bakis igår så drog vi ut o c h åkte pulka! Allt för lilltrollet! 

Julafton

Eftersom jag inte har nåt bättre för mig medans smulan sover kan jag väl berätta om våran jul. Herregud vad bortskämda vi är. Och oändligt tacksamma för allt vi fått och till er som ville spendera julen med oss. Försökte skämma bort alla nära och kära så gott vi kunde för det ä r ni värda!
Thuva fick hur m y c k e t som helst
Kläder, kuddar,bäddset,saccosäck,böcker,dockor,bilar,parkeringshus,fyrhjuling,lego,doktorset,dockstol, traktor och säkert massa mer gick in på hennes rum och tog någon snabb bild på det som lättillgängligt :)
Kanske tar fler bilder sen när jag gick har tid :) även jag blev bortskämd på min födelsedag å allt. Tack alla <3
 
Nyår har vi även hunnit med och jag ska från,och med nu aldrig mera dricka alkohol. Fy vad tråkigt det ä r hade  hellre legat hemma med min tös och snussa på henne <3
 
Hoppas ni hade ett fantastiskt nyår och god fortsättning!

RSS 2.0