Fanny och Alexandra

igår åkte jag och t till bollnäs med BUSS och det gick mycket bra! mötte upp Fanny o Alex gick på stan och kika köpte det jag visa igår plus lite till. Käkade på city gjorde vi mums. Sen tog vi bussen hem till dem och satt där tills D hämta oss runt halv 5 åktenoch hämta Thomsson åt på spicy sen hem te thomsson drack kaffe å sen åkte vi hem! :)
 
Bra dag förutom att jag kämpade med illamårnde och en dålig mage.
 
Thuva provade mössa på Åhlens ;)
 

Dagens Loppa <3

 
 
 
 

Nytt till Thuva

 
Från Lindex fick den för 69 så himla fin!
Klänning från kappahl 99:-
Byxor från kappahl 73:- döör så söta och alldeles mjuka♥
 
Bilderna går INTE kläderna rättvisa. Ni får se bättre systemkamera bilder med kläderna på sen! :)
Denna kom äntligen på posten som jag köpt på köp och sälj. Rena kapet för 60:- :)
 
Äntligen börjar hennes 74 garderob fyllas upo lite :) jag är iallafall as nöjd hoppas hon kan använda dessa snart!:)

26 December (FEBRUARII!!!) HAHA a

Idag är Dennis hemma för jag mår mindre bra. Håller det nog för mig själv men här får ni lite bilder på mina fina. Bästa bästa ni<3
 

Älskade ungar

Hade mammaträff hos oss igår! =) Med mammorna som jag hade föräldragrupp med när pluttarna låg i våra magar! Var super trevligt och kul för dem små =)

Thuva Liv Liam och Casper =)
(thuva var inte speciellt road haha)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockren bild haha =) 
 
 
 
 
 
 
 

 

24 Februari

Hejhej!

Idag har det inte hänt mycket så har inget speciellt att skriva om.
Tog lite bilder, men smulan var inte så sugen på att bli fotad idag så mja :D
 
<3
 

Just nu

Vi har nyss ätit. Torsk potatis äggsås blev sen middag eftersom ingen var hungrig och medans jag tog reda på så la Dennis en suoer trött Thuva.
 
Ska strax krypa ner jag också och se det nyaste avsnittet av walkung dead. God natt!
 
Plutt köket vårat. Men rent och fint är det varje fall.
Fick en finan blomma av Lois igår som jag ska försöka hålla vid liv. Orättvis bild dock.
 
Thuvas mysiga skötbordplats!

23 Februari

Go eftermidda! Kikat på hockeyn? Det har vi. Kanada var ju garanterat värda guldet. Räcker nog om jag säger så.
 
Lilla syster Lovisa kom hit igår efter jag dennis thuva och min lilla syster Amanda varir i öjeparken.
 
Thuvas premiär gungning! 22/2-14 :D gissa om ja hade roligt åt na :)
Idag har vi varit slökråkor i soffan. Thuva tog en selfie ;) 
Fikat deluxe har vi gjort. Vet inte hur jag ska få i mig middag senare. :O goaste middan dessutom. Nu känner jag mig nöjd med denna helg och ser fram emot veckan! :) 

Go kväll

Thuva sitter i mitt knä medans jag försöker blogga, lyckat!;) Haha
Vi tog en tupplur på eftermiddan jag somnade ifrån Thuva för hon böka så värst men när jag vaknade en timme senare hade hon också somnat! Så klev vi upp runt halv 5, (vi la oss 2) 
Duschade och har busat lite. 
 
Dennis jobbar, hoppas han är klar till 7 halv 8! Blir sen middag.. men god!
Potatisgratäng och fläskfile ska vi äta. Mums längtar! Älskling hurry =)
 
Tror vi skulle få besök av Thomsson och Käcken också. Trevligt, kl 20 är det fångarna på fortet det ska jag kolla på  ;D
 
Önskar er alla en fin fredag kväll!

Nyss


 
Så mycket kärlek till dig hjärtat
 

pulka åkning

 

Några snabba

 
Några snabba bilder på Smulan. Gick runt med henne på armen så kollar jag ner då har hon nappen åt fel  hål och hade så aaaas länge, så söööt! Nu sitter hon nedanför mig och leker, en egen spegel har hon fått oxå, super kul tycker hon! Ser ju ut som att hon har en kompis att leka med då ;)
 
 

Sovrummet

Hade dåligt att göra i förrgår kväll så jag bytte rum igen. Vet inte varför vårat rum blir ju mycket finare i det vita. Men vill att Thuva ska ha det rummet så hon kan få det finaste rummet! :D Måååste köpa en byrå till mig och Dennis så hon kan ta våran. Hon har ingenstans att ha sina kläder. Och sen en matta till Thuvas rum och en taklampa, det skulle iofs jag och Dennis oxå haft!
 

Tavlorna ska in till Thuvas rum. Har bara inte orkar  tagit tag i det ännu :P Haha, stod i valet och kvalet att sätta upp hennes sänghimmel men eftersom vi ställer hennes säng bredvid våran så blir det bara drygt med den uppe. Så den får ligga i skrubben tills hon börjar sova på sitt rum! =) Man sover mycket skönare i ett mörkt rum även om det är finare med ljusa väggar.
 

Thuvas rutiner

Thuva har ju bruka sova middag 3/4 gånger
1 gång vid 8, 830
1 gång vid 12
1 gång vid 15
1 gpng vid 17/18
 
Alltså en snabbis vid 17/18 en halvtimme timme MEN vi har tagit bort den nu och kämpar med att hälla henne vaken till 1930 istället för 20,2030
 
Tror de var därför hon hade några "vakna" nätter härom dan. Nu sover hon iaf hela nätterna och det ät AP SKÖNT! :)
 
 
busan igår

Thuvas vikt och längd kurva

Inte så liten min tjej ♥ 
vikt
 
 
Längd
 

En prinsessa är född

Grattis prinsessan Madeleine och Chris till en dotter! =)
 
God morgon =) Sitter vid Dennis dator medans Thuva kollar på bompa, vi har precis ätit frukost! 
Ska alldeles snart byta  blöja på fialotta och klä na så får vi se vad denna dagen bjuder på. Kan ju alltid hoppas på att få besök! Annars blir det väl en lat dag för det ska ju snöa som tusan.

Juste varför måste det snöa varenda jävla helg? kan det inte snöa på veckorna istället? Jag vill vara med min D, när han väl är ledig (!!) Han har jobbar varenda helg sen vintern kom utom EN..

Jaja, vi ska nog lyckas ha det bra en då =) Tur jag har Thuva! 
Har inga bilder på hans dator så det får bli ett tråkigt inlägg.

Ville bara säga god morgon och önska er en bra dag!=)

Mitt hår

Kämpar för kung och fosterland att få mitt hår 0% slitet, halvt omöjligt uppdrag men jag är iallfall på väg och jag försöker.

* Jag har inte färgat håret på TRE månader (REKORD) ska åtminstone hålla mig till sommaren! (förhoppningsvis längre)
* Jag tvättar det med schampo och balsam 2-3 gånger i veckan
* Använder inpackning 1 gång i veckan
* Plattat håret kanske 10 gånger på 3 månader
* Använder marrocan oil på topparna (stavning)
* Klipper mig var 6:e vecka
* Sovit ALLTID i fläta
* Låter håret självtorka

Det har blivit mycket tjockare och jobbar på längden eftersom jag klipper mig så ofta hinner det inte riktigt växa och bli längre men det behövs för mitt hår har varit en katastrof och är ganska skört av sig. 
MEN det blir bättre och bättre och jag är så stolt över mig själv som håller i detta!
Jag ska ha "långt hår" (åtminsone nedanför tuttarna är mitt mål) 
 
Fina färger ;)
 

Fake Beauty

Tänkte skriva min lilla åsikt om en del saker =)

Vi börjar med naglar.
Jag tycker verkligen inte att det är fint med naglar som inte är ens egna, det syns så himla väl och så tycker jag att det är äckligt. Jag har försökt spart mina naglar nån gång men jag gillar dem verkligen bäst korta. Det är fint med nagellack och coola mönster osv, men jag har så svårt för "fejkade" (kommer inte på vad det heter haha?)
dessutom så verkar det förstöra nageln ganska rejält. Tycker man kan lägga pengar på att göra sina egna naglar fina istället! Det är fint med korta naglar också fila dem lite och lägg på ett lack mycket finare och kan tänka mig att det måste vara så mycket skönare ala naturell. Mår faktiskt illa när folk lägger upp bilder på sina naglar, fräscha som ofräscha kanske för att jag inte gillar varken fötter eller händer speciellt mycket.. MEN det är min åsikt!
 
Fult.
 
Löshår.
Det är någonting jag själv använt, och varenda gång jag satt i det har jag ångrat mig. Förutom första gången då jag inte visste att det skulle slita så fruktansvärt på håret. Den som säger att det inte sliter ljuger för sig själv. Det finns inget löshår som inte sliter. Mitt hår gick av på flera ställen och blev så mycket tunnare för varje gång jag satt i. Har haft kanske 4 gånger. Ska jag någonsin göra mig "extra" fin t.ex bröllop (HAHA som att de nu skulle hända men ni förstår vad jag menar) Då skulle jag använda clips isåfall just för den dagen. Jag kämpar verkligen med att få tillbaka mitt hår och få till en längd på det. (Mer om det i ett annat inlägg)
Jag kommer aldrig rekommendera någon till löshår. Ta hand om ditt egna hår istället. Om du tar hand omdet, klipper det regelbunder, tvättar 2-3 gånger i veckan, sover med fläta, undviker färgning och använder skyddande produkter mot t.ex avgaser och det som finns i luften kan det vara bra att ha produkter i håret som skyddar. Om man använder dessa små knep så lovar jag att du komemr att märka skillnad.
 
 

Grattis mitt hjärta på 7-månaders dagen! <3

 Hon hade nyss tvättat mun efter frukosten därav blöt fläckarna hihi.
Min goa och glada tjej. Finns ingen bättre. Mamma älskar dig <3

Den där promenaden

Lite bilder ifrån promenaden. Fick skynda mig att ta nån bild för Thuva vakna så fort jag stannade vagnen. Här uppe vill jag bo. Tänk att sitta på altanen mot denna utsikt!
Lagomt halt! haha
 
 

19 Februari

God morgon. Ska alldeles strax väcka Thuva som för övtigt stökat halva natten. DÖD mamma. Dennus kimmer och hämtar oas så tar vi bilen sen. Ska skjussa min mormor på byn. Sen troligen gå ut och gå med Kristin. Var ut och gick 1,5h med Emilia igår kväll oxå! hurt! Tror jag o T skippar badhuset. Är nog för trött för det. 
 
Ha en bra dag!
just nu

a walk to remember

Haha passande rubrik jag kom på. strax efter tio gick jag och Thuva ut. hon slocknade efter kanske 10 min. och jag promenerade på i 1h varav 1,5 km var enbart upoförsbacka eller mer likt ett stup haha höll på att dö fick stanna några gånger och hämta andan haha. Allt för att kunna ta lite kort med systemkameran. Men skönt att det var nerför sen.
 
Väl hemma hängde vo tvätt och duschade. Gjorde ostmackor och åt dem i sängen innan vi slockna strax efter 1330. Thuva sover än :) Ska försöla få med mog nån på en kvällspromenad senare tänkte jag :)
 
lite dåliga mobilbilder. t.o.m Thuva sparka av sig filten för de va så varmt.

Att se fram emot

Längtar till nästa vecka då är det äntligen en vecka det händer lite saker för oss istället för att bara sitta hemma.
 
Tisdag så kommer Sofie Evelina Maria med sina barn Casper Liv och Liam för lite bus.
 
Torsdag tänkte jag åka till bollnäs och umgås med Fanny ♥ så himla längesen..
 
 
 
Lördag eller söndag ska jag ta med mina kära syskon på äventyrsbad i borlänge! ( tror jag iaf hoppas de går!)
 
Kul kul! Denna vecka händer det nog inte mycket alls.
Haha åh vad gla ja blir av denna bild! 

18 Februari

Alltså hur glad blir man inte av denna underbara sol?! Runt 1130-12 tänkte jag att jag och smulan skulle ta en sväng med vagnen  Kanske hon somnar i den med (: hoppas solen värmer göt mot huden. nån som vill haka på så hyr av er ;)
 
 
 

Thuva 7 månader

(egentligen på tors. men skriver idag)
 
Vikt: 8570
Längd: 70 
Min stora tjej!
 
 
Hon har storlek 4 i blöjor
Hon har storlek 68 på bodys men börjer gå över till 74 i byxor
Hon har säger Mamma Och Määh
Hon sitter själv överallt även i badet (älskar vatten)
Älskar fortf. hoppgungan, gåstol och är duktig på att roa sig själv
 
Sover mellan 20-07 äter ung. en flaska under natten
Ska hon ha brukmat gillar hon mest lasange och mormors kalops alla kalla pureer är mums och det mamma och pappa äter.
 
Hon är fortfarande världens snällaste och gladaste bebbe ♥ Mamma och Pappa älskar dig Thuva ♥
 
 

Första natten 17/2

Första natteb Thuva hållt mig vaken. Hon grina inte eller nåt utan låg å böka å böka å slog mig å hade sig. Så fick 3h sömn. Storstädade gjorde vi sen vid 10 gick vi upp och la osd slockna båda två å jag vakna 12. Hade mammarna skrivit aty de va möte idag kuta ner å kolla vilken tid 1330 ringde å frpga mamma efter skjuss drog upp Thuva slängde in  oss i duschen fixade mig själv och gav Thuva mat. 13 var hon här. Sen har vi varit på 1 års kalas! Dennis kusin . GRATTIS TILDA! :)
 
 
En bra dag. 
 

En bra helg!

Vi har haft en bra helg! i  fredags åt vi middag hos min mamma och peter, där bjöds det på fläskfile i nån sås och hemmagjord potatisgratäng fruktansvärt gott. Spelade lite kort och fick efterrätt fritiread banan å glass! MUMS! Sen hälsade vi på Magnus Sara o lille Oscar en sväng :) så vid 9 åkte vi hem och natta kudden.
 
Igår så åkte D cross medans jag och T umgicks mdd Jennifer :) Trevligt! Käkade kycklingpasta till middag pch strax före sju la vi oss hela familjen i sängen ♥
 
Sov ända till 8 ochnidah hae vi bara vart hemma Pappa Lovisa Marcus å lena va förbi en sväng.
 
 
Ska strax börja med mat. Potatis Kättbullar och gräddsås. Mmmmums. T o D är ute å åker pulka!  :)
 
 

Mamma

Alltså jag smälter för mitt lilla hjärta. Hon har ju länge låtit mamamamamamamaamaaaaammmamama
Men nu de senaste dagarna t.ex idag gick jag upp och skulöe.hänga tvätt så hon satt nere i gåstolen medans. och eftee ett tag hör jag med liten ledsen stämma "MAAMMA" typ som att hon ville att jag skulle komma. num Vilket jag gjorde ♥ Lika igår när hon var lite ledsen eller hon va med Dennis så såg hon mig och börja små gråta sträckte händer och sa Mammaa . Alltså ja döör måste vara de finaste ordet jag fått höra i hela mitt♥ Jag älskar dig min fina Thuva. Du är det bästa mamma har! 
6 månader och 25 dagar ♥ 

14 Februari

Jag och Dennis skulle inte köpa nåt till varanndra.
Så pyssladd ihop detta. För nåt är han allt värd! Min bästa♥
 
Sötsmulan!

Glad alla <3 dag!

 

Sleeping Beauty

 

Tacksam

Låg och funderade bra länge inatt. På min förlossning och hur otroligt glad jag är över hur allt gick till.
4 dagar före BF vattnet gick, värkarna kom efter på, när jag kom in var jag öppen 5, badade öppen 7, och sen krysta på en halvtimme å pluppan kom. Nu har jag inte varit med om nåt annat men jag kan ändå inte tänka mig en bättre förlossning.
 
Tänk att gå över tiden, behöva sättas igång, ha värkar i flera dygn, akut kejsarsnitt, bli klippt, bebis behöva dras ut med sugklocka osv
Absolut att jag skulle klara detta om de så skulle hända men jag tror definitivt att det skulle vara jobbigare.. Cred till er mammor som varit med om nåt ovan.
 
 
Är bara så tacksam över hela min graviditet och min förlissning. Allt var vara så himla bra. För att inte tala lm vilken fantastisk tjej vi fick och hur hon förgyller våran vardag ♥
 
 
 
 
 

Frågor

Under mina blogg år har jag verkligen inte fått mycket kommentarer. Lite tråkigt för de är ju endå 30-40 i snitt som kollar inte varje dag?! Kom igen nånting måste ni ju vilja veta?! Om mig, graviditeten, mig och dennis,thuva?! Jag svarar på allt! Var anonym om ni så vill?! :) Kom igen fråga nu!
 
 

11 Februari

Känns som jag stavat Febrauri fel? såg helt plötsligt konstigt ut. Aja. 
 
Fin dag har jag och gummsan haft! Vaknade vid halv 7 Kollade på familjen annorlunda. Sen gick vi ner åt lite frukost bytte blöja. 0830 Sov vi igen till 1030 Gick ut åt busa sov 12-1430 duschade gosade osv. Pinglan har varit riktigt gla idag! 16 kom pappa D hem å då åt vi. Torsk Potatis och Äggsås MUMS!!!
Min kära far var oxå här och hälsade på :) och nu ligger Thuva å sover på mitt bröst i soffan. 19 är de Bandy Edsbyn - Sandviken på tv ska absolut kolla. Hejja Byn!
 
 
Lite av vår dag i bilder . Alltså hur fin tjej har inte jag ?!?!
Världens finaste ♥♥♥

Var ut och tog luft med Smulan

sötbönan min

Dagens Bebis

<3
 

Dålig Uppdatering

Jag som var så bra på att uppdatera där ett tag. Men Thuva fick 40-41 graders feber i 3 dagar så då var all fokus på henne. Mitt hjärta. Det var varken virus bakteri nåt med lungorna eller öronen så vi vet inte riktigt var det va men nu är hon frisk iallafall. Sitter här i soffan och grymter hon är nog lite sur tror jag, eller uttråkad ;)
 
Idag har vi varit på byn och handlat, ätit frukost, kramas, sovit, ätit lunch, lagat matlådor till Pappa D, hängt tvätt tömt diskmaskin och nu sitter vi här ;) Hon ska väl sova om ca. 1h igen antar jag =) Min lilla sömntuta!
 
Ha en bra dag
 

sjuk bebi<3
 

RSS 2.0