Lost

Känns som att jag inte vet om jag gör rätt. Någonting som gör mig väldigt lycklig men det känns som att ingen annan vill glädjas med mig. Det suger verkligen ur en ens egen lycka och man börjar fundera. Man blir ledsen och vilsen och ensam...

Galen

 
 
 
 
Jag har hamnat i en sits där det inte alls är kul att vara jag. Jag känner mig sänkt.
Jag försöker vara glad på min omgivning och tro mig jag gör mitt absolut bästa.
Men på kvällarna innan skolan får jag ångest och illamående. Jag orkar inte ta mig iväg, orkar inte träffa folk, orkar inte umgås med de få vänner jag har.
Jag har isolerat mig totalt känns det som. Fast jag umgås rättså mycket med min familj och dennis. Men man behöver sina vänner..
Önskar jag hade någon jag kunde ringa eller prata ut med, eller bara få vara med. Men jag orkar inte anstränga mig eller vara lycklig. Känns som jag raserar min egen värld. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är inte positiv, en liten sak blir jätte jobbig och en motgång och det känns som jag ramlar ner för ett stup. Jag känner mig tom, ledsen, arg, utelämnad och framför allt ensam.
 
Jag vet inte varför det känns såhär för egentligen så är mitt liv bra. Jag har ingenting att vara olycklig över. Jag har min familj närme än någonsin, ett helt underbart förhållande med min fina kille, och mina absolut bästa  vänner.
Jag har 4 lektioner i veckan så skolan borde inte vara något som helst problem. Önskar bara någon kunde förstå mig.
 
 
Jag vet att det blir bättre.
 
 

Jag Vill Ha

Jag dööör, va ja vill ha... Mamma? Pappa? Ääälskling?
Varför kollar man ens :o

 

Southampton från New Port

På väg hem till oss, jag fick välja julklapp från Dennis jobb så det blev detta bäddsätt :D
mysigt och himla fint!
 

<3


UF @One more life

http://www.facebook.com/pages/One-more-Life/482225538488282?ref=ts&fref=ts
 
Gå in och gilla oss på facebook så är ni BÄST :D
Jag och tjejerna :)
(Anledning till att de ser ut som ja står å taffsar på mig själv är för att min gylf va sönder, så ni vet xD)

Presentkort

Justja fick ju 1000 kronor på Lindex i julklapp, så var in och kikade.
Fick 2par jeans, 2lång ärmade tröjor, en skitsnygg grå med döskalle ooh en svart med knappar upptill, ett par leggings, en matte mouse foundation, en bh och ett par trosor :) Vart så himla nöjd, inte ofta man får så mycket för så lite pengar?!

18 Januari 2013

HEJ! Stackars er som fortfarande tittar in här!:O Men inom en snar framtid kommer det bli mycket mer uppdatering här det lovar jag. ;)
 
Annars då hur är det med er? Fick ni massa fint i julklapp och hade det bra på nyår?
Det hade och fick jag.
 
Denna helg är ganska fullspäckad, ska förmodligen åka och simma & basta en sväng idag, och senare till mormor och fika för hon fyllde år. Sen till Bollnäs.
 
Och i morgon kommer Dennis Mor, Man, och Mormor, blir skoj :) Ska även till Marie och Fredrik och äta på kvällen. Lyx :)
 
 

Never felt so lonely


RSS 2.0