Det är viktigt med ett rent hem

SOM rubriken lyder. Gud vad jag tycker det är viktigt med ett rent och icke stökigt hem.
Jag vill inte ha en massa disk på diskbänken, eller brödsmulor på bänken, eller kläder på golvet, eller prylar här och var utspritt där dom inte hör hemma, jag vill inte att folk ska komma hem till oss och se massa disk och grejer överallt?
 
Visst, vårat hem är inte alltid skiiinande rent eller alla saker ligger där och klart att man kan hitta dammtussar hos oss, eller ett skåp där vi bara kastat in saker...

MEN disken tar vi varje dag, jag dammsuger MINST en gång i veckan (den här veckan har det blivit 3). Jag tvättar kanske 5-6 tvättar i veckan (om inte mer?) och jag dammar alltid MINST en gång i veckan, sen så torkar man ju bord och bänkar varje dag och även byter sängkläder VARJE vecka.
 
Jag tycker det är tråkigt, och snuskigt att komma hem till folk gång på gång som aldrig har det städat?
Fattar liksom inte hur man kan trivas i sitt hem när det börjar komma kryp på disken, eller att det fastnar grus i strumporna vart man en går... Eller att det ligger smutstvätt över hela toan och man ska gå dit och kissa?
Känns liksom ofräsht och ja ÄCKLIGT..

Jag skulle inte vilja att nån går in på våran toa och ser mina gamla trosor ligga där?:S
Man har väl en tvättkorg av en orsak? 
 
Och även om man har planerat en träff så ser det likadant ut? Vill man inte visa sitt hem i typ bästa skick?
OM jag vet att det ska komma folk till oss då vill jag se till att ha det städat och rent och även för våran egen trivsel skull.
och t.o.m dom som har diskmaskin som bara låter disken stå och svämma över på diskbänken aså typ skäms....! Fyfan vilken lyx med diskmaskin bara plocka in och ur? HUR jobbigt är det?
Vi har ingen diskmaskin och diskar allt för hand men vi gör det utan att gnälla för det måste ju göras?
 
Jag kan på riktigt inte förstå hur man ens kan ha det så. För det finns verkligen folk som har det så, vecka ut och vecka in, och jo jag kan förstå om man inte orkar göra det ena dagen eller nästa, men när det ALLTID ser ut så då kan man ju börja undra. Aså ryser av tanken.

Sen så har väl jag nå mani, och måste ständigt möblera och ändra om saker, och köpa nya accesoarer till hemmet och jag menar inte att alla ska ha det skitfint jämt, men kom igen? ge städning 10 minuter av din dag så lovar jag ATT det GÖR skillnad.. 
 
Jag har ångest nu av tanken på att jag inte bytt sängkläder på över en vecka, och att jag dessutom inte tvättat de sängkläder som ska i... Dock så har jag iallafall vädrat täckena nästan varje dag denna vecka..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0